4 perfecte kerstcadeaus voor de sauna-liefhebber

23 juli 2020 - Sauna

De drukke feestdagen zijn weer in aantocht. Het is een gezellige tijd, maar ook een drukke periode die voor veel mensen de nodige stress met zich meebrengt. Het is namelijk niet altijd makkelijk om een leuk en origineel cadeau te vinden. Om je te helpen stelden we deze tiplijst op. Je maakt je geliefden ongetwijfeld blij met deze cadeaus.

1. De saunahoning met lavendel

Deze saunahoning met lavendel ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft ook een ontspannende en rustgevende werking op lichaam en geest. De hydraterende eigenschappen van honing voeden de huid intensief. De saunahoning zorgt voor een aangename huidpeeling tijdens het stoombaden. De huid wordt hierdoor extra zacht. Wil je iemand fysiek en mentaal tot rust laten komen? Dan is deze saunacrème het perfecte cadeau!

2. Een heerlijke sauna-olie

Een goede sauna-olie maakt het saunabaden nog aangenamer. De geuren die vrijkomen door het opgieten van de essentiële oliën zorgen voor totale ontspanning. Het geeft een intens gevoel van welzijn, voor zowel lichaam als geest.

Zoek je een cadeau voor een speciaal iemand? In ons uitgebreide gamma vind je beslist de perfecte saunageuren voor al je geliefden.

3. De 100% natuurlijke muntkristallen

Muntkristallen, ook wel mentholkristallen genoemd, vormen het perfecte cadeau voor elke saunaliefhebber. Een kleine hoeveelheid van deze kristallen is al genoeg om een intensieve en langdurige geur te laten vrijkomen. Deze frisse geur heeft een merkbaar positief en verkwikkend effect op de huid en luchtwegen. Daarnaast zijn deze mentholkristallen ook nog eens 100% natuurlijk.

Ken je iemand die wel een oppepper kan gebruiken tijdens de drukke feestdagen? Geef dan eens muntkristallen cadeau!

4. De hoofdsteun van Halu

Om totale ontspanning te bereiken moet je natuurlijk ook fysiek op je gemak zijn. Deze hoofdsteun van Halu helpt daarbij door perfecte ondersteuning aan hoofd en nek te bieden. De vier flexibele, ronde steunen garanderen een comfortabele lichaamshouding. De nekspieren kunnen volledig ontspannen, wat de hele sauna-ervaring nog aangenamer maakt.

Is deze hoofdsteun boven je budget? Bekijk dan de rest van ons aanbod eens. Je vindt er hoofdsteunen in verschillende prijsklassen.

Met deze vier cadeaus maak je ongetwijfeld elke sauna-liefhebber blij. Heb je toch nog wat meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze andere sauna accessoires eens.

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna en infrarood

BEKIJK REALISATIES