Abisco werkt samen met interieurontwerpers van c [ak’sent] 

22 juli 2020 - Wellness

Bij Abisco zijn we graag uw betrouwbare partner in wellness. Wijsheid en vernieuwing typeren onze aanpak. We houden dan ook van verrijkende, nieuwe samenwerkingen.

Onlangs sloegen we zo de handen in elkaar met c [ak’sent] uit Edegem, een bureau van interieurarchitecten met een voorliefde voor ruimtes die harmonieus, functioneel en mooi zijn. Zij ontwierpen voor Abisco een traditionele sauna met infrarood en een stoomdouche, beide op maat.

Enkele gezamenlijke vergaderingen met onder meer Nancy Cool, interieurarchitect en zaakvoerder van c [ak’sent] leidden tot de volledige uitwerking van het concept. Die meetings verliepen erg vlot en waren zeer vruchtbaar. Het resultaat mag er dan ook wezen: praktische en visuele parels die aansluiten bij de visie van Abisco als specialist in wellness.

Een stoomdouche op maat

C [ak’sent] ontwierp in de eerste plaats een stoomdouche, die ook te gebruiken is als hammam. Daarbij is het belangrijk om weten dat deze stoomdouche dezelfde functionaliteiten heeft als een stoomcabine. Wie na een ontspannend en verkwikkend stoombad wenst af te koelen onder de douche, hoeft bovendien niet ver te lopen.

De stoomdouche die we samen met c [ak’sent] ontwierpen is afgewerkt in LUX Elements. Deze Duitse fabrikant staat garant voor absolute topkwaliteit. De cabine zelf is geïsoleerd en waterdicht. Ze werd nauwgezet afgewerkt met mortex. Met sfeervolle verlichting krijgt dit ontwerp een passende finishing touch.

Een op maat gemaakte, traditionele sauna met infrarood

Daarnaast ontwierpen we in deze samenwerking een sauna die eveneens gebruikt kan worden voor een infraroodsessie. Ook hielden we hierbij rekening met de specifieke noden van onze klant. Welke zones van het lichaam zijn de pijnpunten? Waar horen de infraroodstralen op het lichaam te vallen? Dankzij deze nauwe samenwerking tussen alle partijen voldoet de sauna met infrarood aan alle wensen.

Deze traditionele sauna heeft zonder meer uitstraling. Dat is te danken aan de uitvoering die aan de buitenzijde strak en modern oogt, terwijl we voor de binnenkant met luxehout werkten. Zo zit je gezellig en knus in een intieme sfeer.

C [ak’sent] richtte deze woning overigens volledig opnieuw in en zorgde ook voor het ontwerp van het badkamermeubel. Bij Abisco zijn we dan ook heel opgetogen over de manier waarop deze ontwerpen tot stand kwamen.

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood

BEKIJK REALISATIES