Profiteer van Batibouwcondities bij Abisco

Wellness - 26 januari 2017
Batibouwcondities Abisco

Loop je al een tijdje met het idee rond om een sauna, jacuzzi, infraroodcabine of stoombad te kopen? Dan is het met onze Batibouwcondities nu het moment om je slag te slaan: tijdens Batibouw zijn er immers speciale voorwaarden op de producten in ons gamma. Wil je de grote drukte van de beurs vermijden? Kom dan een kijkje nemen in de showroom van Abisco in Kontich of maak een afspraak.

Uitgebreide collectie in de toonzaal

In onze toonzaal kan je het wellnessgamma op je gemak bekijken. Je vindt er niet alleen showroommodellen van saunacabines, hammams en spa’s, maar ook alle mogelijke accessoires, geuren en onderhoudsproducten. Bovendien nemen wij ruim de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Batibouwcondities: uitzonderlijke kortingen

Zowel in onze toonzaal als op de stand geniet je gedurende de volledige periode van Batibouw (van 16/2 tot 26/2) van uitzonderlijke kortingen. Breng je ons een bezoekje? Hier vind je de openingsuren. Op Batibouw vind je Abisco in Paleis 7 op stand 215.

Sauna of stoombad bij je thuis?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen cabine bij je thuis een ideale oplossing. Kom de showroom van Abisco bezoeken of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

Shop sauna's

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood

Bekijk realisaties

Gerelateerde berichten

Nieuwe Tylö catalogus 2016 Nieuwe Tylö catalogus 2016
Wellness - 18 april 2016
Hoe werken muntkristallen? Hoe werken muntkristallen?
Wellness - 21 maart 2016