Staande zonnebank van Ultrasun krijgt hoofdrol in filmpje

12 juni 2020 - Wellness

Het populaire i8-model van Ultrasun heeft sterallures. De best verkochte staande zonnebank ter wereld heeft sinds kort zijn eigen promofilmpje, waarin je de troeven en opties geïllustreerd ziet.

De Ultrasun i8 biedt een complete wellnessbeleving. Naast aromatherapie via een verfrissende nevel, is ook het innovatieve design een aandachtstrekker. En als je de lijst van de opties bekijkt, is het eigenlijk veel meer dan een zonnebank alleen:

  • Aromatherapie: bij deze optie wordt een nevel met een ontspannende geur in de cabine verspreid, zodat het relaxerende effect van het zonnebaden nog groter wordt.
  • De Music Pro-optie laat je toe een smartphone op de speakers aan te sluiten. Zo kan je genieten van je eigen muziek terwijl je zonnebaadt.
  • Met het airco-systeem kan je de omgevingstemperatuur regelen, zodat je lichaam verkoeld blijft tijdens het zonnebaden.
  • De Vibraplate is een vibrerende laag in de bodem die actief werkt tegen cellulitis en de bloedcirculatie stimuleert. Je kan de intensiteit en snelheid van de vibraties gemakkelijke aanpassen.

Wil jij graag een zonnebank bij je thuis? In de toonzaal van Abisco kan je zowel staande als liggende modellen bekijken. Je kan ons ook contacteren voor meer informatie.

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood

BEKIJK REALISATIES