Diensten

Abisco is jouw partner in wellness producten. Abisco zorgt steeds voor een fantastische wellness beleving, dit dankzij een uitgebreide aanbod van kwaliteitsvolle sauna’s en infraroodsauna’s, stoombaden, jacuzzi’s en zonnebanken. We leveren standaard cabines aan, maar verzorgen ook maatwerk. Ook vind je bij Abisco onderhoudsproducten, toebehoren en accessoires die bijdragen aan een ultieme sauna ervaring.

Abisco levert wellness producten en elementen aan zowel particulieren, als professionele wellness centra ( sauna, fitnesscentra, zonnebankcentra…). Ook beschikt Abisco over al het nodige materiaal voor sauna zelfbouwers, dit van A-Z. Van losse onderdelen tot materiaal voor afwerking. Handige harry’s kunnen dus perfect zelf aan de slag.

Abisco biedt je een volledige service. Zo beschikken we over een eigen technische dienst en eigen plaatsingsdienst. Ook zorgen we voor een perfecte levering op je thuisadres of bedrijf.

Abisco beschikt over een eigen schrijnwerkerij. Professionele vakmannen maken hoogstaande wellness producten op maat, zoals saunacabines. Ook voor allerhande maatwerk op vlak van wellness kan je bij onze schrijnwerkers terecht.

saunabinnen

  • Expertise sinds 1987
  • Uitstekende garantie
  • Grote voorraad
  • Eigen plaatsingsdienst