Décalcification d’eau

0 de 5
NUMÉRO DU PRODUIT: n/a

Demande d'information

 • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
 • Description

  WaterontharderHard water heeft een uitgesproken negatieve invloed op onze levenskwaliteit. Daarom is een kwalitatieve waterontharder een must voor elke woning.

  Het zorgt immers voor een drogere, sneller geïrriteerde huid, minder schoon wasgoed en kalkaanslag op glazen, tegels, douchewanden, … En je sanitair krijgt er al snel een verouderd en dof uitzicht door. Maar hard water heeft ook financiële consequenties.

  Kalkafzetting vermindert drastisch de levensduur van kranen, wasmachines, vaatwassers, boilers en ketels. En kalkafzetting verhoogt je energiefactuur: de weerstanden in je toestellen kalken immers aan en kunnen niet langer energie-efficiënt werken.

  Geniet

  Zorgeloos functionerende stoomgeneratoren – Glanzende kranen & propere douchewand – Heerlijke koffie – Zachte huid & Soepel haar – Groener milie.

  Bespaar

  150 euro* op antikalkproducten en glansspoelmiddelen – 250 euro* op wasverzachters en (af)wasmiddelen – Lagere energiefacturen: de weerstanden in je toestellen kalken niet aan. Energie-efficiëntie en duur-zaamheid gegarandeerd!

  * Gebaseerd op gemiddeld jaarverbruik van een gezin van 4 personen.

 • Avis