Sauna kopen in Brasschaat

Droom je van een privésauna bij je thuis in Brasschaat? Dan helpt wellnesspartner Abisco je graag om die droom waar te maken. Abisco staat je graag bij met advies.

Sauna advies aan huis

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij jou thuis? Vanuit onze thuisbasis Brasschaat komt een van onze experten met plezier bij je langs. Zo gaan we samen op zoek naar oplossingen op maat van jou en je woning.

Vraag persoonlijk advies

Voordelen van een eigen sauna

  • Je hoeft je niet te verplaatsen om van een saunabezoek te kunnen genieten
  • Privacy is verzekerd
  • Je geniet in de intimiteit van je eigen huis
  • Volledige controle op de hygiëne en het onderhoud

Zelfbouw, op maat of kant-en-klaar?

Een sauna kopen voor jouw huis in Brasschaat?
Er zijn verscheidene mogelijkheden om die droom waar te maken:

Sauna op maat

Moet jouw sauna passen binnen bepaalde afmetingen? Een sauna op maat biedt je keuze in alle onderdelen: houtsoorten, design, saunakachel, functies,… Bij Abisco is alles mogelijk.

Standaardcabines van Tylö

Abisco ook kant-en-klare cabines in het aanbod. We werken daarvoor samen met het Zweedse topmerk Tylö. Kwaliteit is prioriteit bij de ontwikkeling van deze standaardcabines.

Zelfbouwsauna

Zelf een sauna bouwen, is gemakkelijker dan je denkt. Bestel jouw zelfbouwpakket en ontvang alle onderdelen en een handleiding, zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kan.

Combi-sauna

Kan je niet kiezen tussen een Finse sauna en een infraroodsauna? Dat hoeft ook niet. Een combi-sauna heeft beide in één cabine. Je gebruikt zo de saunakachel of je schakelt de infraroodstralers in.

Voorbeelden van realisaties

Met Abisco heb je alle troeven in huis voor premium wellness

Meer dan enkel sauna’s

Abisco heeft 30 jaar ervaring in de wellness-sector. Welk project je ook in gedachten hebt, niets is ons te veel. Een combinatie van een sauna en stoombad? Een wellnesstuin compleet met jacuzzi en sauna? Vertel ons jouw wensen en budget en Abisco maakt een offerte die volledig aansluit op jouw noden.

Sauna ou hammam à votre maison?

Vous aimeriez profiter d’un sauna ou de hammam quand vous le désirez ? L’idéal est d’installer une cabine individuelle chez vous. Visitez le showroom d’Abisco ou consultez notre offre sur notre site Internet.

Découvrez notre offre pour saunas : des cabines de sauna aux accessoires

Shop sauna's

Consultez les photos de nos créations en matière de saunas, jacuzzis et infrarouges

Consultez nos réalisations