Een sauna die je totale voldoening geeft,
begint met een kachel die haar werk super doet én er goed uit ziet.
En dat hoeft geen fortuin te kosten.

Het hart van je sauna

Een kwaliteitskachel vuurt je intense saunabeleving aan. Abisco heeft een heel ruim aanbod elektrische saunakachels. Stuk voor stuk veilig, efficiënt, stijlvol en energieverantwoord. Met onze merken Tylö en Helo ga je voor kwaliteit, duurzaamheid en twee tot vijf jaar garantie. Hotels, wellnesscentra en sportscholen kiezen er al decennialang voor.

 

Finse sauna, biosauna of combi

Voel jij je het best in een droge sauna waarin je zelf etherische oliën opgiet? Ga dan voor een Finse-saunakachel. Bekijk je liever per moment in welke sauna-ervaring jij en je gezelschap zin hebben? Kies dan een combikachel voor een droge, kruiden- én stoomsauna.

helo-vienna

Scandinavische power en sfeer vanaf 320 euro!

Waar traditie en innovatie samenkomen

Onze leveranciers uit het hoge noorden verenigen eeuwenoude vakkennis met vernieuwende technologie. Die zorgt ervoor dat de stenen in je Tylö-kachel snel tot 410° opwarmen. Zo bereikt je sauna in minder dan een half uur de ideale saunatemperatuur van 90°.

Snel en veilig op temperatuur

Jouw Tylö-saunakachel is veilig in het gebruik, ongeacht de hoeveelheid stenen. En met zijn diepe roestvrijstalen stenenbak, geniet je zorgeloos van je geurige opgietsessie. De hittebestendige kachelwandbekleding? Die is niet alleen uniek en vernieuwend, maar ook mooi.

Het oog wil ook wat

Abisco gunt je het allerbeste wanneer je in jouw sauna zit, alleen of samen met mensen die je dierbaar zijn. Ook op esthetisch vlak. Tussen de verschillende uitvoeringen, formaten saunakachels zit vast degene die je zoekt.

Onze saunakachels

Samen vinden we de juiste warmtebron voor jouw sauna

Net als onze producenten beschikken wij over jarenlange wellnesservaring. Doe er je voordeel mee. Abisco helpt je jouw saunadroom waar te maken. Maak een afspraak voor advies of kom inspiratie opdoen in onze toonzaal.

Een ruim aanbod en helder advies

Twijfel je nog tussen een Finse, bio- of combisauna van Tylö? Een sterke basisversie of een krachtiger model? Of toch liever een Helo-steenkachel? Die kan een groot volume stenen aan, en houdt zo de warmte nog langer vast. Wij helpen je die saunakachel uitzoeken waar je het meest plezier aan beleeft. Netjes binnen je budget. Kom een kijkje nemen in onze showroom. Wij zijn er voor je.

saunakachels