Abisco Blog - Alle nieuws over Wellness

Helpt een saunabeurt bij het afvallen? Helpt een saunabeurt bij het afvallen?
Mijn Sauna - 13 mei 2020 Helemaal tot rust komen en tegelijkertijd afvallen: een droom voor elke saunafan. Maar zijn die dromen bedrog of zit er een kern van waarheid in? Kom te weten welke voordelen een sauna biedt.
3 tips voor ontspannende aromatherapie 3 tips voor ontspannende aromatherapie
Mijn Sauna - 13 mei 2020 Kom jij regelmatig heerlijk tot rust in de sauna? Dan ben je misschien al bekend met de term ‘aromatherapie’. Door etherische oliën te gebruiken tijdens je saunabezoek komen er allerlei heerlijke geuren vrij die je saunabeleving nog intenser en ontspannender maken.
Corona en mijn sauna: een antwoord op je vragen Corona en mijn sauna: een antwoord op je vragen
Mijn Sauna - 06 mei 2020 Een saunabeurt doet wonderen voor je lichaam en geest. Zo’n verkwikkende sessie kun je in deze periode van lockdown en quarantaine zeker gebruiken. Maar is het gebruik van je privésauna nog wel toegelaten tijdens de coronacrisis? En helpt een saunabeurt het virus afzwakken of net niet?
Echt ontspannen in je sauna? Kies de juiste geur Echt ontspannen in je sauna? Kies de juiste geur
Mijn Sauna - 04 maart 2020 Een relaxmoment kan een lange dag weer dragelijk maken. Daarvoor duik je gewoon even in je sauna. Niet alleen de warmte zorgt voor ontspanning, de juiste geur brengt je pas helemaal in andere oorden. Daarom zetten we vijf geuren in de kijker waarmee jij helemaal kunt wegdromen.
Je stoomgenerator ontkalken: hoe pak je dat aan? Je stoomgenerator ontkalken: hoe pak je dat aan?
Mijn Stoom - 04 maart 2020 Wil jij altijd volop genieten van jouw stoomcabine? Dan is een goed onderhoud van belang. Niet zo alledaags, maar wel af en toe nodig: de ontkalking van jouw stoomgenerator. Maar hoe doe je dat precies? Met ons stappenplan lukt het je in no time.