Sauna kopen in Brasschaat

Droom je van een privésauna bij je thuis in Brasschaat? Dan helpt wellnesspartner Abisco je graag om die droom waar te maken. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij jou thuis? Vanuit onze thuisbasis Brasschaat komt een van onze experten met plezier bij je langs. Zo kunnen jullie samen op zoek naar oplossingen op maat van jou en je woning.

Zelf een sauna kopen, biedt verscheidene voordelen:

  • Je hoeft je niet te verplaatsen om van een saunabezoek te kunnen genieten
  • Privacy is verzekerd
  • Je geniet in de intimiteit van je eigen huis
  • Volledige controle op de hygiëne en het onderhoud

Abisco heeft 30 jaar ervaring in de wellness-sector. Welk project je ook in gedachten hebt, niets is ons te veel. Een combinatie van een sauna en stoombad? Een wellnesstuin compleet met jacuzzi en sauna? Vertel ons jouw wensen en budget, en Abisco maakt een offerte die volledig aansluit op jouw noden.

Persoonlijk advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Expertise sinds 1987
  • Uitstekende garantie
  • Grote voorraad
  • Eigen plaatsingsdienst

Zelfbouw, op maat of kant-en-klaar?

Een sauna kopen in Brasschaat? Er zijn verschillende opties om je droom waar te maken:

Sauna op maat

Een sauna op maat biedt je vrije keuze in alle onderdelen: houtsoorten, design, saunakachel, functies,… Moet jouw sauna passen binnen speciale afmetingen? Bij Abisco is alles mogelijk. De plaatsing gebeurt volledig door onze ervaren vakmannen.

Standaardcabine Tylö

Abisco heeft naast zelfbouw en maatwerk ook kant-en-klare cabines in het aanbod. We werken daarvoor samen met het Zweedse topmerk Tylö. Kwaliteit is prioriteit bij de ontwikkeling van deze standaardcabines.

Zelfbouw sauna

Zelf een sauna bouwen, is gemakkelijker dan je denkt. Bestel jouw zelfbouwpakket bij Abisco en ontvang alle onderdelen en een handleiding, zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kan. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt voor een complete saunabeleving.

Combi-sauna

Kan je niet kiezen tussen een Finse sauna en een infraroodsauna? Dat hoeft ook niet. Een combi-sauna heeft beide in één cabine. Om een traditionele sauna te creëren, gebruik je de saunakachel. Voor een infraroodsauna schakel je de infraroodstralers in.

Nood aan persoonlijk advies?

Contacteer ons nu en wij begeleiden je stap voor stap naar de meest geschikte keuze voor jouw noden. Persoonlijk advies

Onderdelen en accessoires

Bij Abisco vind je ook alles wat je nodig hebt voor een ultieme saunabeleving. Van saunakachels tot geuren en sauna-emmers: kom ze bekijken in onze toonzaal in Kontich of bestel je onderdelen en accessoires via de webshop.

Abisco - toonzaal