Sauna kopen in Kontich

Droom je van een sauna bij je thuis in Kontich? Dan heb je geluk, want in je eigen gemeente kan je ideeën opdoen in de ruime toonzaal van wellnesspartner Abisco. Wil je liever de mogelijkheden bekijken bij jou thuis? Dan komen onze experten naar jou toe om je advies op maat te geven.

Een eigen sauna kopen biedt heel wat voordelen:

  • Je moet nergens naartoe rijden om in de sauna te kunnen gaan.
  • Volledige privacy tijdens elk saunabezoek.
  • De intimiteit van je eigen huis

Hoe klein of groot jouw project ook is, Abisco heeft voor alles een gepaste oplossing. Met 30 jaar ervaring in wellness weten we perfect hoe we jouw verwachtingen kunnen invullen. Een combi-sauna? Een wellnesstuin met jacuzzi en sauna? Abisco werkt een plan uit volgens jouw budget en wensen.

Persoonlijk advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Expertise sinds 1987
  • Uitstekende garantie
  • Grote voorraad
  • Eigen plaatsingsdienst

Bij jou geplaatst of zelfbouw?

Een sauna kopen voor jouw huis in Kontich? Er zijn verscheidene mogelijkheden om die droom waar te maken:

Sauna op maat

Met een sauna op maat krijg je vrije keuze in alles wat bij je cabine hoort: houtsoorten, design, kachel,… Moet jouw sauna passen binnen bepaalde afmetingen? Dat kan perfect. De plaatsing gebeurt volledig door de ervaren vakmannen van Abisco.

Kant-en-klare cabine Tylö

Ook standaardcabines van het Zweedse topmerk Tylö vind je in het aanbod van Abisco. Deze cabines worden ontwikkeld met grote aandacht voor kwaliteit.

Zelfbouw sauna

Bouw je liever zelf een sauna bij je thuis in Kontich? Bestel dan eenvoudig een zelfbouwpakket bij Abisco. Je ontvangt alle onderdelen samen met een handleiding, zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kan. In het pakket zit alles wat je nodig hebt om je sauna volledig uit te rusten.

Combi-sauna

Kiezen tussen een traditionele sauna en een infraroodsauna hoeft niet noodzakelijk. Een combi-sauna heeft beide in één cabine. Een Finse creëer je met een saunakachel en -stenen. Je schakelt infraroodstralers in om er een infraroodcabine van te maken.

Nood aan persoonlijk advies?

Contacteer ons nu en wij begeleiden je stap voor stap naar de meest geschikte keuze voor jouw noden.

Persoonlijk advies

Onderdelen en accessoires

Alles wat je nodig hebt voor een ultieme saunabeleving vind je bij Abisco. In onze toonzaal in Kontich kan je het volledige gamma bekijken. Of nog eenvoudiger: bestel je onderdelen en accessoires via de webshop.

Abisco - toonzaal