Stoom afblazen na een drukke werkweek?
Stap uit de stress recht je eigen hammamcabine binnen.
Je hoofd en spieren ontspannen meteen dankzij de vochtige warmte en heerlijke geuren.
Ook heilzaam voor je luchtwegen, trouwens.

Tylö, je betrouwbare relaxassistent

Bij Abisco vindt je de stoomgenerator die perfect presteert. Hij creëert de ideale temperatuur en een fijne verneveling voor je. Hij is compact, zuinig, veilig, gebruiksvriendelijk en gemaakt om lang mee te gaan. Kortom: je geniet zonder zorgen.

 

Steam Home 3/6/9, een slimme keuze

Tylö’s nieuwste stoomgenerator voor een thuisstoombad vind je nu al bij Abisco. Hij laat je sessies nog aangenamer en zorgeloos verlopen dankzij enkele vernieuwende functies: aromatherapie, stand-bymodus en optimale bescherming tegen verstoppingen.

Waarom kiezen voor Scandinavische kwaliteit?

Lagere energiefactuur

De stand-byfunctie en de verdeelde output besparen je 30 % energiekosten. Zodra het stoombad de door jou gewenste temperatuur bereikt, wordt de output verlaagd tot een energiezuinig niveau. De temperatuur blijft constant, maar het verbruik daalt. Goed voor je budget en het milieu.

Doordacht en degelijk

Bij Abisco ben je zeker van een duurzame vormgeving in de beste materialen, voor minder onderhoud en meer efficiëntie. Een stoomgenerator van Tylö kun je zelfs afstellen volgens de waterkwaliteit in je regio, om zo de levensduur te verlengen.

Bediening via wifi

Dankzij het Elite-controlepaneel bedien je de generator in een-twee-drie met je computer, tablet of smartphone. Dat doet je door via de Wellaccess-app draadloos te connecteren. Een extra luxe qua gebruiksgemak.

stoomgenerator

Liever stomen in je douche?

Bij Abisco kun je ook terecht voor de vrijstaande stoomkolom van Tylö. Die werd speciaal ontwikkeld voor je douchecabine. Verkrijgbaar met en zonder handdouche en vaste doucheknop. Makkelijk te integreren en eventueel te combineren met glas op maat en een stoomdeur.

De beste oplossing voor u? Wij denken mee.

Of je nu heel handig bent en je stoomcabine zelf wil bouwen, of het werk liever aan ons overlaat, je bent van harte welkom. Bezoek zonder verplichtingen onze showroom. Wij staan je graag met raad en daad bij.