Bestrijd gezondheidskwalen en stress met infrarood van Tylö

Infraroodsauna’s beschikken over een aantal helende eigenschappen die kwaaltjes en pijnen helpen bestrijden. Van gewrichtspijnen tot het bestrijden van stress en het verbranden van calorieën; de voordelen zijn talrijk.

Lees verder

Waarom kiezen voor een infraroodsauna?

Verhelpt hardnekkige spier- en gewrichtspijn

De warmte die gecreëerd wordt door de infraroodstraling zorgt voor een betere doorbloeding. Daardoor kunnen de spieren makkelijker afvalstoffen, zoals melkzuur, afdrijven.

Maakt het makkelijk om calorieën te verbranden

Door de directe warmte van een infraroodsauna ga je snel zweten. Dat betekent dat je lichaam afvalstoffen afvoert en dat het dus gezuiverd wordt. Dat zuiveringsproces vergt energie van je lichaam. Zo veel energie, dat je door te zweten calorieën gaat verbranden.

Infraroodcabine Abisco

Verjaagt hoofdpijn en andere symptomen van stress

Stress brengt vaak een hele resem klachten met zich mee. Hoofdpijn is er slechts een van. Doordat een infraroodsauna jou in een ontspannen sfeer brengt, komt je geest tot rust. Zo zullen de symptomen van stress snel verdwijnen.

Heeft een helend effect op tal van andere kwaaltjes

De positieve effecten van de infraroodsauna zijn talrijk. Aan het helende effect twijfelt niemand. Naast de eerder genoemde kwaaltjes kunnen nog tal van andere klachten verholpen worden door infraroodstralen, zoals artritis en spierziekten als fibromyalgie. Door de stralen neemt de pijn af.

Infraroodsauna’s van Tylö hebben alle troeven in huis

Infraroodcabine Abisco

Unieke en doordachte ontwerpen

Tylö laat niets aan het toeval over. Slimme oplossingen en energiezuinige functies maken deel uit van onze infraroodsauna’s. Op de koop toe kan je rekenen op een design dat even knap als weldoordacht is.

Download catalogus

Kwaliteit tot in de kleinste details

De infraroodsauna’s van Tylö zijn ontworpen met het oog op een optimale saunabeleving. De ventilatie functioneert feilloos, de maatvoering is precies. Met Tylö ben je zeker van een constructie waaraan je jarenlang plezier en genot beleeft.

En bovendien vlot geleverd en snel geïnstalleerd

De saunacabines van Tylö worden in deels gemonteerde staat afgeleverd. De installatie kan daardoor snel en efficiënt verlopen.

Infrarood indeling Abisco

Download gratis de Tylö-catalogus

Tylö laat niets aan het toeval over. Slimme oplossingen en energiezuinige functies maken deel uit van onze infraroodsauna’s. Op de koop toe kan je rekenen op een design dat even knap als weldoordacht is.

Download catalogus