Waarom kiezen voor een infraroodsauna?

Verhelpt hardnekkige spier- en gewrichtspijnen

De infraroodsauna is gezond voor mensen die vaak pijn hebben aan spieren en gewrichten. De warmte die gecreëerd wordt door de infraroodstraling zorgt voor een betere doorbloeding. Daardoor kunnen de spieren makkelijker afvalstoffen, zoals melkzuur, afdrijven.

Maakt het makkelijk om calorieën te verbranden

Door de directe warmte van een infraroodsauna ga je snel zweten. Dat betekent dat je lichaam afvalstoffen afvoert en dat het dus gezuiverd wordt. Dat zuiveringsproces vergt energie van je lichaam. Zo veel energie, dat je door te zweten calorieën gaat verbranden.

Verjaagt hoofdpijn en andere symptomen van stress

Stress brengt vaak een hele resem klachten met zich mee. Hoofdpijn is er slechts een van. Doordat een infraroodsauna jou in een ontspannen sfeer brengt, komt je geest tot rust. Zo zullen de symptomen van stress snel verdwijnen.

Heeft een helend effect op tal van andere kwaaltjes

De positieve effecten van de infraroodsauna zijn talrijk. Aan het helende effect twijfelt niemand. Naast de eerder genoemde kwaaltjes kunnen nog tal van andere klachten verholpen worden door infraroodstralen, zoals artritis en spierziekten als fibromyalgie. Door de stralen neemt de pijn af.

Tylö heeft alle troeven in huis

Hoogstaande kwaliteit met 5 jaar garantie

Met Tylö haal je kwaliteit in huis, daar kan je op rekenen. Onze producten voldoen aan de hoogste vereisten. Dankzij onze materiaalgarantie van 5 jaar kan je op beide oren slapen.

Unieke en doordachte ontwerpen

Tylö laat niets aan het toeval over. Slimme oplossingen en energiezuinige functies maken deel uit van onze infraroodsauna’s. Op de koop toe kan je rekenen op een design dat even knap als weldoordacht is.

Infraroodcabine Abisco

Infraroodcabine Abisco

Functioneel tot in de kleinste details

De infraroodsauna’s van Tylö zijn ontworpen met het oog op een optimale saunabeleving. De ventilatie functioneert feilloos, de maatvoering is precies. Met Tylö ben je zeker van een constructie waaraan je jarenlang plezier en genot beleeft.

Een infraroodsauna is snel geïnstalleerd

De saunacabines van Tylö worden in deels gemonteerde staat afgeleverd. De installatie kan daardoor snel en efficiënt verlopen.

Kiezen uit 7 modellen

Tylö heeft een uitgebreid assortiment. Zo heb je de keuze uit zeven modellen van infraroodsauna’s. Stuk voor stuk bieden ze ruimte aan één tot vijf personen. Voorts verschillen ze qua vorm en indeling.

Twee modellen hebben namelijk een hoekingang, terwijl de andere een toegangsdeur in het frontpaneel hebben. Verder verschillen deze modellen in de plaatsing en de grootte van de banken in de saunaruimte.

Infrarood indeling Abisco

Tylö infraroodcatalogus

Meer weten? Download gratis de officiële Tylö infraroodcatalogus

Download catalogus

Onze producten

Spa

Contacteer ons

Openingsuren

DagVanafTot
Maandag09:0017:00
Dinsdag09:0017:00
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0017:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag10:0016:00
ZondagGeslotenGesloten

Stuur een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.