<Terug naar Home

Buitensauna

Alle 4 resultaten worden getoond

Over Buitensauna

Denk jij erover na om een buitensauna te kopen? In ons aanbod vind je diverse types buitensauna’s van Canadese topkwaliteit. Onze buitensauna’s zijn echte eyecatchers voor je tuin of terras. Wanneer je bij Abisco een buitensauna koopt, is de levering in België en Luxemburg gratis.

De podsauna, is een kleine maar zeer fijne oplossing voor iedereen die droomt van een eigen buitensauna. De podsauna is erg robuust en doorstaat iedere warme zomer en strenge winter. Dit model is beschikbaar in verschillende afmetingen en heeft steeds twee comfortabele saunabanken.

Een topseller is de barrelsauna uit Canadees cederhout. Deze buitensauna is geschikt voor één tot acht personen en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De barrelsauna is de ideale oplossing voor je terras of stadstuin.

Met een panoramische barrelsauna geniet je altijd van een mooi uitzicht. Deze exclusieve buitensauna geeft je een uitzonderlijk buitengevoel, terwijl je er binnen meer dan warmpjes bijzit. Deze buitensauna uit Canadees cederhout heeft bovendien een zeer economische verwarming.

Echte designliefhebbers komen helemaal tot rust in de La Lune buitensauna. Deze ruime sauna heeft twee ruime saunabanken, maar er is ook plaats voorzien om buiten na je saunabeurt even af te koelen en tot rust te komen. Daarenboven is deze sauna vervaardigd uit de beste materialen, zodat je jaren geniet van je luxemoment.