Infrarood Geuren

Over Infrarood Geuren

Camylle biedt ook saunageuren aan voor gebruik in de Infraroodcabine. De Camylle saunageuren zijn perfect oplosbaar in water, de voile de sauna infrarouge verspreidt zich bij het uitgieten vlot in de infraroodcabine.

Natuurlijke grondstoffen

Camylle is de referentie voor infraroodgeuren. Camylle gebruikt enkel natuurlijke grondstoffen voor het vervaardigen van essentiële oliën. De Camylle geuren voor infraroodcabines zijn zuiver en natuurlijk. De Camylle infraroodgeuren zijn niet te vergelijken met andere producten, die vooral bestaan uit synthetische /chemische parfums.

Het gebruik van Camylle sauna- en infraroodgeuren maakt van je verblijf in de infraroodcabine een ware wellness beleving. Camylle zorgt voor een ontspannen saunabeleving.

Het assortiment Camylle saunageuren voor infraroodcabines is volledig aangepast aan het gebruik van deze saunageuren in infraroodcabines.

Saunageuren voor de infraroodcabine

Abisco biedt een uitgebreid aanbod aan saunageuren voor de infraroodcabine. Aangename en populaire geuren als oranjebloesem, eucalyptus en lavendel maken deel uit van het assortiment. Verder zijn ook volgende saunageuren beschikbaar: rozemarijn, den, jenever en salie. Ook combinatie saunageuren maken deel uit van het Camylle aanbod, zoals de verfrissende geurcombinatie van eucalyptus en munt.

Camylle geuren

Het frisse en fruitige cajeput/citroen. Camylle beschikt ook over eigen geurmengelingen voor heerlijke aromatherapie in de infraroodcabine, zoals het opwindende Azië, de evenwichtige mediterrane geuren van Camylle Méditerrannée, het gekruide Camylle Orient, het exotische Camylle Polynésie en de Camylle Luxe saunageur.

Het Camylle saunageuren aanbod is zeer uitgebreid. Bekijk ons assortiment rechts en bestel meteen jouw favoriete saunageur.