Prijs

Zoeken

Webshop

Info

Hulp nodig bij het bestellen?

Betalingsmogelijkheden

Spa Geuren

De spa geuren van het merk Camylle zijn gemaakt om zich te mengen met water zonder het ontsmettingssysteem aan te tasten. Het etherische olie aanbod is 100% oplosbaar in het water en werden ontworpen door de laboratoires Camylle.

Het merk Camylle, de referentie bij uitstek op het gebied van aromatherapieproducten voor spa en jacuzzi. Camylle’s filosofie bestaat eruit alleen grondstoffen van etherische olie te gebruiken die 100% zuiver en natuurlijk zijn, rekening houdend met de Wellness omgeving waarin je je bevindt.

Etherische oliën

Camylle garandeert grondstoffen van de beste kwaliteit. Camylle oliën bevatten etherische oliën die niet te vergelijken zijn met andere oliën op de markt: producten die vooral bestaan uit synthetische en chemische parfums.

Camylle etherische oliën, worden gemaakt volgens de normen van de cosmetische wetgeving, ze zijn volledig aangepast aan de omgeving van hun gebruik.

Het verspreiden van etherische olie in een whirlpool versterkt het ontspannen gevoel tijdens een whirlpool bad nog meer.

Verschillende geuren

Eucalyptus, den, rozemarijn, oranjebloesem en lavendel zijn de meest populaire spa geuren die behoren tot het Camylle etherische olie gamma.

Camylle biedt verder ook combinatiegeuren zoals

Ook de eigen Camylle spa geuren zoals:

Meer informatie gewenst? Vervolledig het aanvraagformulier en we beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Ontdek onze
showroom

Abisco beschikt over een zeer ruime showroom. In onze toonzaal worden al onze saunamodellen, infraroodcabines, stoombaden, whirlpools en zonnebanken tentoongesteld. Ook kan je er verschillende wellness onderdelen, accessoires en saunageuren terugvinden.

Lees meer
Nood aan advies?

Contacteer ons nu en wij begeleiden je stap voor stap naar de meest geschikte keuze voor jouw noden.

+32 (0)3 201 25 40 info@abisco.be