<Terug naar Spa

Spa Onderdelen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Over Spa Onderdelen

Bij Abisco kan je ook terecht voor verschillende whirlpool onderdelen. Volgende elementen bevinden zich in ons whirlpool assortiment.

WATERKWALITEIT TESTERS

Het Abisco assortiment bevat drie soorten Aquachek watertesters:

  • Watertester strips
  • Teststrips voor een digitale pH- en chloormeter
  • Digitale chloor pH waarde meter

HOOFDSTEUNEN

Abisco biedt een uitgebreide keuze aan hoofdsteunen voor bevestiging in de jacuzzi. Een hoofdsteun is één van de belangrijkste whirlpool onderdelen voor comfort in de jacuzzi. Je vindt verschillende hoofdsteunen terug, elk biedt een bepaald type ondersteuning aan het hoofd of aan de nek.

FILTERS

In het Abisco whirlpool onderdelen aanbod vind je ook verschillende filters terug. Het regelmatig vervangen van de filters van je jacuzzi zorgt voor een aangename jacuzzi ervaring, alsook langere levensduur van je jacuzzi.

MASSAGE JETS

Ook verschillende massage jets vind je terug in het Abisco whirlpool onderdelen assortiment.

VERLICHTING

Jacuzzi verlichting, fontein, lens covers en technische lichtbenodigdheden.

OZONATOR

Een ozonator en technische toebehoren vind je ook terug in het Abisco gamma. De ozonator reinigt het jacuzzi water van bacteriën en andere micro-organismen door middel van kleine hoeveelheden ozongas. Dit gas is het meest efficiënte desinfectie- en oxidatiemiddel voor jacuzziwater.

BEDIENING

Abisco biedt je ook keuze tussen verschillende bedieningspanelen voor je jacuzzi. Deze panelen laten je toe de jacuzzi op een gemakkelijke manier te gebruiken. Bedien de massagejets en verlichting door middel van een simpele druk op de knop. Verder regel je ook de intensiteit van de massage aan de hand van het bedieningspaneel.

Ook voor meer technische whirlpool onderdelen kan je bij Abisco terecht. Massagepompen, verwarmingselementen, een transformator, printplaat, valven, sensors en afsluitkleppen.