Prijs

Zoeken

Webshop

Info

Hulp nodig bij het bestellen?

Betalingsmogelijkheden

Spa Onderhoud

Ontdek ons ruim aanbod van producten voor onderhoud van je Jacuzzi of Spa.
Een spa in de tuin is heel fijn. Om zorgeloos te kunnen genieten is het belangrijk je water zuiver te houden. Een jacuzzi dien je te reinigen met gepaste onderhoudsproducten.

 

Reinig je filters regelmatig

Zo moet je op regelmatige basis voorzien in het onderhoud van je jacuzzi, zoals het reinigen van de filters, het meten van de zuurtegraad van het water en desinfectie.

Zo test je best elke week het water van je jacuzzi om te controleren of het water over een goede pH-waarde beschikt. Voeg ook wekelijks chloorgranulaat toe aan je water.

Bestrijd mineraal- en koperaanslag op de kuip van de jacuzzi, alsook de verwarmingselementen wekelijks met het juiste product. Reinig de jacuzzi wand met een geschikte wandenreiniger. Ook dien je wekelijks de filters van je jacuzzi te reinigen.

Vervang je water eens

Ook belangrijk voor het onderhoud van je jacuzzi, maar dient minder frequent te gebeuren, is het vervangen van je jacuzzi water, alsook je filters. Het water van je jacuzzi dien je elke 3 à 4 maanden te vervangen.

De microfilters van je jacuzzi vervang je best elk jaar om een goede filtercapaciteit te kunnen bewaren. Beschik je over ozon lampen dan vervang je deze best tweejaarlijks. Gebruik voor het reinigen van je kuip een zachte doek en een zachtwerkend schoonmaakmiddel.

Een ideaal moment voor het reinigen van de kuip is bij het verversen van het jacuzziwater.

Hou rekening met weer- en klimaatsinvloeden

Bevindt je jacuzzi zich buiten op het terras of in de tuin, hou dan ook rekening met invloeden van het weer en klimaatomstandigheden. Zorg voor een gepaste afsluiting voor je jacuzzi, dit zowel voor regen, sneeuw, maar ook voor de zon.

Rechtstreekse blootstelling van de kuip aan één van deze weerselementen kan zorgen voor beschadiging.

Gebruik je de jacuzzi niet gedurende de winter, schakel dan de stroomtoevoer naar je jacuzzi uit, laat je jacuzzi leeglopen en bedek de volledige jacuzzi met een afdekzeil.

Indien je deze regels aanhoudt, zorg je voor een perfect onderhoud van je jacuzzi.

Meer info over het onderhouden van je jacuzzi nodig? Contacteer ons hier!

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Ontdek onze
showroom

Abisco beschikt over een zeer ruime showroom. In onze toonzaal worden al onze saunamodellen, infraroodcabines, stoombaden, whirlpools en zonnebanken tentoongesteld. Ook kan je er verschillende wellness onderdelen, accessoires en saunageuren terugvinden.

Lees meer
Nood aan advies?

Contacteer ons nu en wij begeleiden je stap voor stap naar de meest geschikte keuze voor jouw noden.

+32 (0)3 201 25 40 info@abisco.be