Sauna Onderdelen

Over Sauna Onderdelen

Je bent handig en wenst je eigen creativiteit los te laten? Geen probleem! Abisco levert alle onderdelen om zelf een sauna te bouwen. Een volledig zelfbouw sauna pakket is verkrijgbaar.

Geen idee hoe je zelf een sauna maakt? We geven je duidelijk en concreet advies bij de opbouw van je zelfbouw sauna. We helpen je graag verder!

Binnen en buiten

Bouw je je sauna buiten of liever binnen? Beiden zijn mogelijk. Je eigen sauna bouwen hoeft immers niet moeilijk te zijn. Ben je handig, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Verder zijn het gebruik van een duidelijke handleiding, een schroefmachine, elektrische zaag en een decoupeermachine ideale werkinstrumenten voor het bouwen van een eigen sauna.

Bij het bouwen van je eigen sauna is het belangrijk te zorgen voor een goede isolatie van je saunacabine, dit om een constante temperatuur te behouden, alsook te zorgen voor een goede aanvoer van zuivere lucht. De goede afvoer van slechte lucht is hierbij ook zeer belangrijk.

Een ruime voorraad aan sauna onderdelen

Sauna onderdelen als saunahout en saunakachels zijn los te verkrijgen. Saunabanken op maat kan ons gespecialiseerd team probleemloos op aanvraag vervaardigen.

Voor het uitkiezen van een type saunakachel en houtsoort voor je zelfbouw sauna ontvangen we je graag in onze showroom te Antwerpen. Je kan hier de verschillende kachelmodellen bekijken, alsook onze voorraad aan houtsoorten (espen, alder, ceder, abachi ayous en hemlock). Onze ruime voorraad aan saunamaterialen laat toe je aankoop ook meteen mee naar huis te nemen.

Beslis zelf je budget

Abisco biedt enkel sauna onderdelen en sauna accessoires aan van hoge kwaliteit. Een sterrenhemel voor je gemoed, infraroodstralen tegen stramme spieren, pijnlijke gewrichten, een houtkachel of elektrische kachel? Jij beslist zelf welke elementen je binnenin jouw sauna voorziet en bepaalt zo welk budget je spendeert.

Wens je meer informatie over een zelfbouw sauna? Kom even langs in onze toonzaal. Wij staan je graag bij met onze rijke ervaring en expertise in sauna's.