Stoombad Geuren

Over Stoombad Geuren

De Camylle stoombadgeur is een speciale op melk gebaseerde emulsie van essentiële olie en andere natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot andere stoombadgeuren die je op de markt vindt, is de Camylle hammamgeur zeer kwalitatief. Deze hammamgeur zal geen afscheiding vertonen en de essentiële olie zal niet bovenaan komen drijven. Met zijn hoge concentratie van essentiële oliën wordt het product gebruikt in de meest prestigieuze thalasso-centers en hotels.

Een verkwikkende werking op je geest

Het stoombad is kenmerkend voor zijn bijzondere sfeer. De hete, dichte, doordringende stoom lijkt recht door ons heen te gaan. Het verandert ons algemeen lichamelijk gevoel van welzijn. Een stoombad geeft je het gevoel dat je een totale zuiverheid bereikt hebt. De stoom verwijdert toxines en onzuiverheden. Ook heeft een stoombad een verkwikkende werking op je geest. De essentiële olie Brume de Hammam geeft je een uniek gevoel van welzijn en reinheid. Na een stoombad ervaar je vaak een aangenaam gevoel van vermoeidheid, de stoom heeft je huid ook diep gereinigd.

Heerlijke exclusieve geurcombinaties

Ontdek de heerlijke Camylle geuren zoals eucalyptus, den, sinaasappel, rozemarijn, oranjebloesem en lavendel. Eucalyptus-munt en cajeput-citroen zijn heerlijke combinatiegeuren die ook deel uitmaken van het assortiment. Ook beschikt het assortiment over eigen Camylle combinaties zoals het opwindende Camylle Azië, Camylle Méditerranée, Camylle Orient en het bloemige Camylle Polynésie. Stuk voor stuk exclusieve geurcombinaties, die voor een heerlijk geurende sauna ervaring zorgen. Ontdek ook de exclusieve Camylle saunahoning met lavendel. Met het Camylle essentiële olie gamma wrijf je tijdens een saunabeurt je volledige lichaam in, wat zorgt voor een perfect gehydrateerde huid en een rustgevend effect.