Stoom Onderhoud

Over Stoom Onderhoud

Met de Tylö onderhoudsproducten voor stoomcabines ben je zeker van een hygiënische stoomcabine. De Tylö hammam producten zijn perfect geschikt voor onderhoud van de materialen van de Tylö stoomcabine.

Het is aangewezen reinigingsproducten te gebruiken speciaal bestemd voor de reiniging van jouw stoomcabine. Dit behoudt de duurzaamheid van de kwaliteitsvolle materialen van je stoomcabine. Een regelmatige schoonmaakbeurt zorgt ervoor dat de stoomcabine ook beter beschermd zal zijn tegen vuil.

Tylö desinfectiemiddel

Dit desinfecteringsproduct koop je aan in een bus van 5 liter en zorgt voor een perfecte hygiëne in je stoomcabine.

Camylle Stérylane

Dit product garandeert een perfecte schoonmaakbeurt en ontsmet de stoomcabine. De ontwikkeling van bacteriën en schimmels in vochtige ruimtes krijgt zo niet de kans. Camylle Stérylane producten hebben een sterke desinfecterende kracht. Ze bevatten essentiële oliën waardoor een aangename en frisse geur in de stoomcabine nablijft bij het schoonmaken.

Tylö schimmelverwijderaar

Donkere schimmelplekken krijgen geen kans met de Tylö schimmelverwijderaar. Bacteriën worden gedood en voorkomen het opnieuw aangroeien van schimmel en bacteriën. Het product is ideaal voor gebruik op tegels en scharnieren.

Tylö Mega Clean

Tylö Mega Clean creëert een schitterend effect bij het schoonmaken van de stoomcabine.

Tylö Cleanse Kit

Dit product zorgt voor het verwijderen van kalkaanslag op het glas van je stoomcabine, alsook op de tegels en muur van je stoomcabine. Het beschermt het cabineglas en de cabinetegels tegen het opstapelen van kalk.

Vind je bepaalde onderhoudsproducten niet terug voor je stoomcabine? Neem contact op met het Abisco team. We kijken graag samen met jou hoe we jou hiermee verder kunnen helpen.

Hammam producten voor het onderhoud van je stoomcabine kan je online bestellen op de Abisco website. Maak jouw selectie van je geliefde onderhoudsproduct en voeg jouw product aan je winkelmandje toe. We bezorgen de gekozen producten zo snel mogelijk thuis.