Prijs

Zoeken

Webshop

Info

Hulp nodig bij het bestellen?

Betalingsmogelijkheden

Stoombad Bediening

Bedieningspaneel

Tylö’s stoombad bedieningspanelen zijn geschikt voor de sauna en het stoombad. Deze bedieningspanelen staan gekend voor een eenvoudige bediening en geavanceerde instellingen. Tylö bedieningspanelen beschikken over een mooi design en zijn uitgerust met touch control bediening. Via de Tylö bedieningspanelen kan je de tijd instellen van je stoombadsessie. Ook regel je zo gemakkelijk de temperatuur in de stoombadcabine.

Via de Tylö bedieningspanelen kan je ook je stoombadsessie voorprogrammeren, dit tot 24 uur op voorhand. Ook de verlichting in de stoomcabine kan via het bedieningspaneel geregeld worden.

Tylö bedieningspanelen in het stoombadgamma:

H1: Uitgerust met voorprogrammatie, weegave tijd, weergave temperatuur, schakelaar voor verlichting, schakelen tussen Fahrenhei en Celsius, keuze uurinstelling 12h/24h, taalkeuze.

CC-50: Uitgerust met lichtschakelaar, programmeerbaar, weergave tijd en temperatuur.

Toont alle 5 resultaten

Ontdek onze
showroom

Abisco beschikt over een zeer ruime showroom. In onze toonzaal worden al onze saunamodellen, infraroodcabines, stoombaden, whirlpools en zonnebanken tentoongesteld. Ook kan je er verschillende wellness onderdelen, accessoires en saunageuren terugvinden.

Lees meer
Nood aan advies?

Contacteer ons nu en wij begeleiden je stap voor stap naar de meest geschikte keuze voor jouw noden.

+32 (0)3 201 25 40 info@abisco.be