Zoeken

Webshop

Info

Hulp nodig bij het bestellen?

Betalingsmogelijkheden

Stoomgenerator

Heeft u plannen om een stoomcabine te realiseren? Dan heeft u een kwalitatieve stoomgenerator nodig!

Met de juiste materialen en professionele begeleiding en de TYLO generator kunt u dit ook zelf doen. Zeker wanneer u al enige ervaring heeft met doe-het-zelf werkzaamheden is het bouwen van een hammam, stoomcabine een aantrekkelijke optie.

Volgende generatoren horen tot ons assortiment:

Voor een stoomcabine bij u thuis zijn de mogelijkheden eindeloos. Belangrijk hierbij is wat u zelf verwacht van uw stoomcabine. Met hoeveel personen gaat u de stoomcabine gebruiken? Gaat het over een wellnessruimte, of komt de stoomcabine in de badkamer ?

Niet alleen kunt u variëren in afmeting en indeling van de stoomcabine, ook in de afwerking van de cabine kunt u al uw wensen kwijt. Denk hierbij aan keuzemogelijkheden in verlichting, design, tegel- of tadelakt of mortexplakwerk, deuren of eventueel ramen.

Toont alle 5 resultaten

Ontdek onze
showroom

Abisco beschikt over een zeer ruime showroom. In onze toonzaal worden al onze saunamodellen, infraroodcabines, stoombaden, whirlpools en zonnebanken tentoongesteld. Ook kan je er verschillende wellness onderdelen, accessoires en saunageuren terugvinden.

Lees meer
Nood aan advies?

Contacteer ons nu en wij begeleiden je stap voor stap naar de meest geschikte keuze voor jouw noden.

+32 (0)3 201 25 40 info@abisco.be