<Terug naar Stoom

Stoomdouches

Bekijk de producten

Alle 3 resultaten worden getoond

Over Stoomdouches

De stoomdouche beschikt over dezelfde functionaliteiten als een stoomcabine, maar is tevens een douche. Je kan dus genieten van een ontspannend en verkwikkend stoombad en daarna meteen afkoelen onder de douche.

De Tylö Impression stoomdouche past perfect in de badkamer. Er zijn drie modellen beschikbaar:

 

Stoombad opent poriën, stoomdouche koelt af

De warmte van het stoombad opent de poriën van de huid waardoor de condensatie diep reinigend kan werken. De huid wordt gezuiverd en is volledig gereinigd. Na de stoomdouche dien je je lichaam ook af te koelen. Dit kan dan door de stoomdouche te gebruiken.

Het effect van een stoomdouche is vergelijkbaar met dat van een gewone sauna. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd, heeft een gunstig effect op de luchtwegen en de huid wordt gereinigd. De luchtvochtigheid bereikt 100%, maar de temperatuur ligt lager dan bij een droge sauna, 40-45 graden.

De opwarmtijd van een stoomcabine is minder lang dan deze van een sauna. Je kan dus relatief snel van een stoombad genieten. Het afkoelen na een stoombad kan in dezelfde cabine gebeuren met de stoomdouche.

In elke badkamer waar plaats voorzien is voor de plaatsing van een douche kan een stoomdouche geĂŻnstalleerd worden.

Tylö Impression: Mooi en elegant design

De Tylö Impression stoomdouche is revolutionair op vlak van het thuis-wellness ontwerp, deze stoomdouche is namelijk compact genoeg om in je badkamer te passen.

De Tylö stoomdouches hebben een mooi, elegant design. Abisco biedt verschillende Tylö douchemodellen en uitvoeringen aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je kiezen voor een grotere stoomdouchecabine voor twee personen met aparte zitplaatsen of geïntegreerde zitplaatsen naast elkaar. Of kies je voor een stoomdouchecabine met zitplaats voor één persoon.

Breng een bezoekje aan onze showroom in Antwerpen om de verschillende modellen van stoomdouches te bekijken. Of contacteer het Abisco team voor meer informatie over de Tylö stoomdouches.