<Terug naar Home

Zonnebank

Over Zonnebank

Abisco beschikt over meer dan voldoende ervaring in zonnebank, zonnebanklampen, acrylplaten, collageenlampen, starters en aanvullende producten. Ook voor professionele partners zoals fitness- en zonnecentra bieden wij tal van oplossingen. Onder het merk Ultrasun bieden wij een prachtig gamma aan professionele zonnebanken.

Hapro zonnebanken

Zo verdeelt Abisco Hapro zonnebanken. Hapro, dé zonnebank voor bruinen thuis, biedt je verschillende modellen zonneapparatuur. De stijlvolle Hapro zonnebanken bieden je flexibiliteit en comfort tijdens het zonnebaden.

Ultrasun

Ook de Ultrasun zonnebank maakt deel uit van het Abisco zonnebankgamma. Deze zonnebanken staan garant voor hoge kwaliteit en gebruik van de laatste technische innovaties. Ze bieden creatief design en kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Zonnebanklampen

Bij Abisco vind je ook zonnebanklampen. Vul de bestelaanvraag in op onze website en je ontvangt je nieuwe zonnebanklampen zo snel mogelijk thuis. De Abisco zonnebanklampen zijn bruikbaar in zonnebanken van eender welke fabrikant, bezorgen een mooi gebruinde huid en beantwoorden aan de strengste veiligheidsnormen.

Ook hoge druk zonnebanklampen vind je bij Abisco. Deze kleinere lampen worden vooral gebruikt in een gezichtsbruiner en inklapbare apparaten.

Verder biedt Abisco ook starters voor het ontsteken van zonnebank TL-lampen. Regelmatig vervangen van starters zorgt voor een perfecte zonnebankbeurt. Versleten starters garanderen geen optimaal gebruik meer van de zonnebank.

Hoogwaardige zonnebank crèmes

Ook hoogwaardige zonnebank crèmes en benodigdheden, Camylle onderhoudsproducten voor het verwijderen van zweet en vuil op de zonnebank en collageenlampen voor de stimulatie van de collageenproductie en vertraging van het verouderingsproces vind je terug in het uitgebreide Abisco aanbod.

Acrylplaten voor zonnebanken

Ook vind je bij Abisco een uitgebreid aanbod aan acrylplaten voor zonnebanken. Deze acrylplaten kunnen op maat gemaakt worden of de exacte acrylplaten van uw zonnebank kunnen perfect nagemaakt worden.

Wens je snel te bruinen met een snelbruinlamp of geniet je liever iets langer van de heerlijke warmte?

Bezoek onze showroom en ontdek ons uitgebreid aanbod aan zonnebankmodellen en merken. Wij staan je graag bij met onze rijke ervaring en expertise in zonnebank en zonnebanklampen. Kom langs in onze showroom en geniet van vrijblijvend advies.