<Terug naar Zonnebank

Zonnebank Accessoires

Bekijk de producten

Over Zonnebank Accessoires

Bij Abisco kan je alle accessoires voor het optimaal bruinen onder de zonnebank terugvinden. Het Abisco assortiment bevat verschillende accessoires zoals hoofdsteunen, zonnebank crème om beter te bruinen, alsook de huid te voeden na het bruinen.

Beschermende crème met bruiningseffect

Een goede zonnebank crème bevat 3 belangrijke kenmerken: zo beschermt de crème tegen schadelijke Uv-stralen en zorgt voor het soepel houden van de huid. Ook bestaan er zonnebank crèmes die het bruiningseffect van de huid nog meer versterken.

Het Abisco zonnebank crème assortiment bevat producten van Camylle, kwaliteitsvolle producten voor het verkrijgen van een optimaal bruiningsresultaat.

  • Sun Stayl
  • Sunfit Power Bronze: is een all-in-one bruiningscrème die zorgt voor een intens bruiningseffect, verder zorgt de crème voor een intense hydratatie van de huid tijdens het bruinen.

Bescherm je ogen

Ook zonnebank zonnebrilletjes vind je terug in ons uitgebreid accessoire assortiment. Het is namelijk zeer belangrijk om je ogen te beschermen tijdens de zonnebankbeurt.

De Sunfit zonnebrilletjes zorgen voor een optimale bescherming van de ogen tegen schadelijke Uv-stralen tijdens het bruinen.

Ze bieden zowel bescherming in natuurlijk zonlicht, als in artificieel zonlicht. De Sunfit zonnebrillen werden ontwikkeld volgens de strenge FDA- en EU-regelgeving betreffende Uv-bescherming.