Profiteer van WK-condities tot en met 15 juli!

Sauna, infrarood of stoom?

Iedereen is uniek. We hebben elk onze eigen smaken en voorkeuren. Maar ook onze lichamelijke noden spelen een rol bij onze wellness-keuze.
Elk type cabine heeft een ander onstpannend effect. Bij Abisco denken we aan jou: stomende wellness op maat, gecombineerd met duivelse voordelen.

Wij coachen je bij het maken van de juiste keuze:

Stap 1:
Kies sauna, stoom of infrarood

Stap 2:
Kies jouw favoriete cabine

Stap 3:
Bestel jouw geselecteerde cabine

Stap 4:
Scoor jouw voordelen

Sauna

Een sauna is een heteluchtbad. De warme lucht valt als een warme deken om je heen en heeft een ontspannend effect op je lichaam en geest. Het is goed voor je doorbloeding en longfunctie en geeft je een merkbaar zuiverdere huid doordat je gifstoffen kwijtraakt. Maar er zijn meer voordelen aan sauna

Infrarood

Een infraroodsauna werkt met elektrische stralers. Via die stralers dringt de warmte direct door tot diep in je lichaam, wat een positief effect heeft op je spieren, doorbloeding en afweersysteem. De temperatuur ligt lager dan in een traditionele sauna, waardoor veel mensen het een aangenamere ervaring vinden. Ontdek ons aanbod infrarood.

sauna midden

Stoom

In een stoomcabine ligt de luchtvochtigheid veel hoger, op 98%. Omhuld door warme nevel kom je volledig tot rust en je zal je als herboren voelen door de heilzame werking op lichaam en geest. De warme mist stimuleert je bloedsomloop en opent je poriën. Een stoombad is dus de perfecte detox! Ontdek nu ons volledige stoom-aanbod.

Accessoires

Wil je nog meer tot rust komen? Dan maken de details al snel een groot verschil. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan accessoires om je ervaring nog verder te verbeteren. Al onze accessoires zijn van het merk Tylö, wat garant staat voor Zweeds design en hoge kwaliteit.
Bekijk hier alle accessoires of contacteer ons voor meer advies.

WK-condities tot en met 15 juli! Geldig op sauna-, infrarood- en stoomcabines

  • Gratis plaatsing
  • 5 jaar garantie op alle onderdelen van Tylö
  • Accessoirebon ter waarde van €100

Tevreden klanten en partners