De voordelen van een stoomdouche

Goed voor de gezondheid

De stoombadfunctie in de stoomdouche heeft een positief effect op je gezondheid. Door de hoge luchtvochtigheid en de warmte ga je transpireren. Resultaat: een diepe reiniging van de huid. Ook op de luchtwegen en het immuunsysteem heeft stoom een gunstig effect.

Douche en stoombad in één

Je kan in één en dezelfde ruimte genieten van een stoomsessie en van een verkwikkende douche. Zo kan je zelfs tussen het stomen door even verkoeling zoeken door de douche te gebruiken.

Je wint plaats

Wil je wellness in huis, maar heb je maar een beperkte ruimte? Dan is een stoomdouche ideaal. Hij is compact genoeg om in je badkamer te passen. Als douche kan je hem dagdagelijks gebruiken, maar als je zin hebt in een verkwikkend stoombad laat je in no time de hammam opwarmen.

Ontspannend effect

Een sessie in het stoombad werkt enorm ontspannend: het vermindert spierpijn en –spanning en het helpt vermoeide spieren te recupereren. Bovendien verlaagt je bloeddruk in een stoombad, waardoor je rustiger wordt.

Tylö stoomdouches: design en kwaliteit in één

Garantie

Abisco biedt stoomdouches van het topmerk Tylö aan. Kwaliteit is bij Tylö hét sleutelwoord: alle producten voldoen aan de hoogste eisen. Om die topkwaliteit te verzekeren, bieden we 5 jaar garantie aan.

Flexibel samenstellen

Je kan zelf de muren, glaspartijen en deuren samenstellen om te voldoen aan de indeling van je badkamer. Ook het interieur en de aansluitingen deel je zelf in zoals je wil: de plaats van de douchezuil, het aantal en de locatie van de banken,…

Design

Zweeds design: dat betekent dat het praktische en het esthetische aspect hand in hand gaan. Zo verwen je jezelf in stijl. Je kan zelf de zuil van je stoomdouche configureren in verschillende materialen: aluminium, glas of hoogglans acryl.

Functionaliteit

De douchekolommen met stoom- en douchefunctie van Tylö zijn ontwikkeld om flexibel te zijn. Je past gemakkelijk vanop afstand de instellingen aan met het aanraakscherm op het controlepaneel.

Assortiment

Tylö’s verschillende modellen van stoomdouches zijn zo gemaakt dat ze passen in verschillende ruimtes. Bovendien kan je door de flexibele opstelling zelf kiezen hoe je de cabine indeelt. Wil je het toppunt van wellness in je eigen huis? Dan is ook een combinatie van een saunacabine met stoomdouche mogelijk.

Tylö stoomdouche catalogus

Meer weten? Download gratis de officiële Tylö stoomdouchecatalogus

Download catalogus

Onze producten

Spa

Contacteer ons

Openingsuren

DagVanafTot
Maandag09:0017:00
Dinsdag09:0017:00
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0017:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdag10:0016:00
ZondagGeslotenGesloten

Stuur een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.