Sauna

Sauna

Je eigen privé sauna? Ontspan wanneer je maar wil in de privacy van je thuis. En ervaar de luxe van pure kwaliteit.

Puur genieten in je eigen sauna-oase

Een Finse sauna in huis, een podsauna in je tuin, of een twee-in-één-sauna aan je zwembad? Geniet elke dag opnieuw in je eigen privésauna van Scandinavische topkwaliteit. Met Abisco is je ultieme privé wellness beleving binnen handbereik. 

 

Vraag je offerte aan

Bekijk de types sauna

Fire

Scandinavische topkwaliteit

Hoogwaardig hout, knap design, afwerking op maat? Met onze sauna’s geniet je Scandinavische topkwaliteit. Da’s jarenlang zorgeloos ontspannen in jouw privésauna.

Veilig en slim design

In je badkamer, logeerkamer of poolhouse: met de ingenieuze ventilatie en isolatie en het slimme design past je saunacabine eenvoudig overal.

Eenvoudig geplaatst

Je saunacabine is zo geplaatst – vaak zonder enige aanpassingswerken. Je monteert ze zelf of wij doen het voor jou.

Op maat van saunafans

Van welke sauna je ook fan bent: we hebben er een voor je. Pas je cabine naar wens aan met de 3D-tool. Liever helemaal op maat? Kan ook.
e-book wellness

Gratis wellnessgids: advies en inspiratie

Welke sauna is jou op het lijf geschreven? Waar let je best op bij aankoop of plaatsing? En welke houtsoort of kachel biedt jou dé wellnessbeleving? Je ontdekt het in je gratis wellnessgids.

Downloaden E-book Sauna

De sauna-expert

Jou een superieure saunabeleving bieden, daar gaan we voor. Want bij Abisco ben je aan het juiste adres: we zijn een beetje saunapurist. Daarom bieden we alleen binnen- en buitensauna’s van de beste leveranciers. Een ruim aanbod van cabines uit hoogwaardig hout, met ramen en deuren van echt glas. Onze sauna’s verzoenen de knowhow van het Noorden met vooruitstrevende technologie en design.


Realisaties

Fire

Je privésauna? Vraag ons advies en prijzen

Standaard is nooit de standaard bij Abisco. Wat ook de ruimte is die je beschikbaar hebt, we hebben een sauna voor je. Of je nu kiest voor een saunacabine of voor maatwerk, onze experts denken graag mee over je ideale wellness-oplossing. Bezoek onze showroom. Of vraag ons hier vrijblijvend advies en prijs op maat.