Infraroodcabine kopen

Een privé infraroodcabine kopen? Dan geniet je het hele jaar door van de diep doordringende weldaad van zonnebaden in je huis.

Infrarood op maat

Wil je een infraroodcabine die helemaal aansluit bij je interieur en levensstijl? Of wil je sauna en infrarood combineren? Onze experts bij Abisco staan voor je klaar om jouw ideale infraroodsauna op maat te ontwerpen. Jij bepaalt het design, de houtsoort, de stralers, de afwerking en de functies. Wij zorgen ervoor dat je infraroodcabine perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor advies en een prijsindicatie.

 

Vraag je offerte aan

infrarood-op-maat

Innovatieve, veelzijdige en energiezuinige infraroodcabines

Bij Abisco streven we naar innovatie, veelzijdigheid en energiezuinigheid in al onze infraroodcabines. Onze showroom biedt een uitgebreide selectie infraroodsauna's voor één tot vier personen, die zich soepel aanpassen aan jouw ruimte. Met een combinatie van hoogwaardige infraroodtechnologie, slim cabine-ontwerp en kwalitatief hout, zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt ontspannen en profiteren van de helende stralingswarmte. Daarnaast bieden we diverse inrichtingsmogelijkheden en accessoires die je comfort en welzijn naar een hoger niveau tillen.

infrarood

Realisaties

Klaar voor een infraroodsauna? Vraag ons advies en prijzen

Overweeg je een infraroodcabine te plaatsen, en wil je weten welke cabine en panelen voor jou ideaal zijn? Of wil jij je sauna uitrusten met extra infraroodpanelen? Laat ons met je meedenken. We geven je vrijblijvend advies en een budget op maat. Kom naar onze showroom of stel hier je vraag.