stoomcabine

Stoombad kopen

Ervaar het summum van rust en ontspanning in je privéstoombad: hammamcomfort in een elegant design.


Kies je favoriete Turkse stoombad en geniet

Wellnesscentra kiezen voor de TylöHelo-stoombaden. Geen wonder, want die staan bekend voor hun innovatieve technologie en design en materiaalkeuze, onderhoudsvriendelijkheid en kostenefficiëntie. Van die wellness ervaring kun je ook thuis genieten. Of je nu kiest voor een cabine uit de Excellent, Elysées of Panacea-reeks, je bent altijd zeker van high-end kwaliteit en luxueuze afwerking. Brede banken, intuïtieve bediening, lichte ruimtes, glazen deuren die de helende vochtige warmte binnen houden. Ervaar het ultieme comfort en intuïtieve gebruiksgemak van de Tylö Helo-stoombaden.

 

Vraag je offerte aan

sfeerbeeld

Stoombad op maat van hammamliefhebbers

De TylöHelo-stoombaden vernieuwen het comfort van het stoombad – op alle vlakken. Het zijn pareltjes high-tech design: opstelling, verlichting en bediening pas je flexibel aan je wensen aan. Je wil liever een stoombad laten maken op maat? Onze experts luisteren en ontwerpen de hammam die echt bij je past.

Je zit in een vochtige ruimte, in tegenstelling tot een droge Finse sauna. De vochtige warmte van 45 °C maakt je vermoeide spieren zacht en soepel. Deze 20 minuten in hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98 procent zijn een weldaad voor je hele lichaam en geest.

sfeerbeeld

Je eigen stoombad? Vraag ons advies en prijzen

Welke stoombad biedt jou de perfecte ontspanning? Welk model past het beste in je huis? Wat is de prijs voor een stoombad? Stel je vraag hieronder of kom langs in onze showrooms. Onze experts geven je vrijblijvend advies en prijs op maat.