Ontdek onze diensten

Diensten

Als partner in wellness beschikt Abisco over heel wat troeven. Met een eigen plaatsingsdienst en een showroom vol kwaliteitsproducten kan je rekenen op heel wat ervaring en expertise in wellness.

Premium service-garantie

Abisco is jouw partner in wellness producten. Abisco zorgt steeds voor een fantastische wellness beleving, dit dankzij een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle sauna’s en infraroodsauna’s, stoombaden, jacuzzi’s en zonnebanken.

We leveren standaard cabines aan, maar verzorgen ook maatwerk. Ook vind je bij Abisco onderhoudsproducten, toebehoren en accessoires die bijdragen aan een ultieme sauna ervaring.

Bekijk onze diensten - Abisco

Eigen showroom vol wellness producten

Abisco beschikt over een zeer ruime showroom. In onze toonzaal worden al onze saunamodellen, infraroodcabines, stoombaden, whirlpools en zonnebanken tentoongesteld. Ook kan je er verschillende wellness onderdelen, accessoires en saunageuren terugvinden.

Bekijk route

Showroom Abisco

Voor particulieren én professionals

Abisco levert wellness producten en elementen aan zowel particulieren, als professionele wellness centra ( sauna, fitnesscentra, zonnebankcentra…). Ook beschikt Abisco over al het nodige materiaal voor sauna zelfbouwers, dit van A-Z. Van losse onderdelen tot materiaal voor afwerking. Handige harry’s kunnen dus perfect zelf aan de slag.

Eigen technische dienst voor installatie en levering

Abisco biedt je een volledige service. Zo beschikken we over een eigen technische dienst en eigen plaatsingsdienst. Ook zorgen we voor een perfecte levering op je thuisadres of bedrijf.

Abisco beschikt over een eigen schrijnwerkerij. Professionele vakmannen maken hoogstaande wellness producten op maat. Ook voor allerhande maatwerk op vlak van wellness kan je bij onze schrijnwerkers terecht.

Infrarood indeling