Sauna in zomer

Je eigen sauna laten plaatsen: een stappenplan

Droom je van een sauna bij je thuis of in je zaak? Abisco maakt jouw droom in korte tijd waar.

Een eigen sauna in 5 stappen


Zowel professioneel als particulier

Ben je een particulier en wil je een sauna, infraroodcabine of combinatie van de twee in je badkamer, op zolder of zelfs in je tuin? Of wil je een cabine plaatsen in je hotel, sportclub of wellnesscenter? Dan ben je bij Abisco aan het juiste adres.

Eigen schrijnwerkerij en plaatsingsdienst

Geef je jouw sauna project in handen van Abisco, dan word je van begin tot einde geholpen door ervaren vakmensen. Een schrijnwerker komt de ruimte opmeten en zorgt samen met een elektricien voor de plaatsing van de sauna in je huis of zaak.

Abisco sauna in badkamer

Stap 1: eerste contact

Abisco helpt je vanaf het eerste contact om je droom te verwezenlijken. Vertel ons wat je wensen zijn: een sauna, stoombad of combinatie van de twee in je badkamer? Wij bekijken samen met jou alle mogelijkheden en geven gepast advies. Kom gerust eens langs in onze toonzaal, waar je alle materialen al eens kan bekijken.

Stap 2: prijsopgave

Om een prijsofferte te ontvangen, bezorg je ons eenvoudigweg een plan of schets van de ruimte waarin de sauna moet komen, eventueel samen met enkele foto’s. Wij bezorgen je daarop een basisprijsopgave met daarbij verschillende optiemogelijkheden. Zo kan je zelf kiezen wat er binnen je budget past en krijg je meteen een zicht op de eindprijs.

Showroom Abisco

Stap 3: opmeting

Wanneer je jouw keuzes hebt gemaakt uit de prijsofferte en je akkoord geeft, komt onze schrijnwerker de ruimte opmeten en de plannen overlopen. Binnen de acht à tien weken heb je nu je eigen sauna.

Stap 4: installatie in één dag

Na de opmeting wordt de saunacabine helemaal klaargemaakt in onze schrijnwerkerij. Voor de installatie van de paneelsauna bij jou thuis hebben we daardoor maar één dag nodig.

Die gebeurt door een ervaren schrijnwerker en elektricien. Zij hebben de nodige kennis en vakmanschap in huis om een vlotte plaatsing te garanderen.

Eigen sauna kopen

Stap 5: service na verkoop

Ook na de plaatsing staat Abisco voor je klaar. Heb je een vraag of probleem? Bel ons of stuur een mailtje, en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Klaar voor je eigen sauna? Neem snel contact op met Abisco voor meer informatie.

Service na verkoop Abisco

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna en infrarood

BEKIJK REALISATIES