Ayana kiest voor Abisco

Waar vroeger een openbare wellness stond in Kapellen, vind je nu Ayana: twee comfortabele privéwellness-units voor een luxueuze ontspannende ervaring. Ja, ook culinair. En bij Ayana zien ze de toekomst rooskleurig: ze willen graag nog drie units bijbouwen. Zo krijgen nog meer mensen toegang tot pure ontspanning.

Genieten, ook van gebruiksgemak 

Dat je naar de wellness gaat om te relaxen, is logisch. Dus je wil ook niet bezig zijn met ingewikkelde bedieningspanelen, toch? Daarom kozen we bij deze realisatie voor het gemak van drukknoppen. Eén keer duwen en … voilà: je sauna of stoombad is enkele minuten later klaar voor gebruik. En dat is ook comfortabel voor de portemonnee, want zo staat het stoombad niet onnodig stoom te blazen, en hoeft de sauna niet constant verwarmd te worden. 

Voor ieder wat wils 

Bij Ayana integreerden we veel verschillende wellness-elementen zodat gasten hier optimaal tot rust kunnen komen. Je drinkt er gezellig je aperitiefje terwijl je van infrarood geniet. Je kiest voor een saunabeurt van 65°C of (met één druk op de knop) van 95°C. Of je krijgt – ook met één druk – parelwitte en deugddoende stoomwolken in de stoomcabine.

Advies, begeleiding en plaatsing 

Wie voor Abisco kiest, kiest niet alleen voor onze kwalitatieve producten. De eigenaars van Ayana kwamen eerst advies inwinnen, waarna we ze vakkundig begeleidden in hun project. En natuurlijk: onze experts plaatsten met veel zorg de sauna, infraroodcabine en het stoombad.  Wil je zelf ook genieten van pure wellness bij je thuis? Kom gerust eens kijken en praten in onze showroom.