Buitengewone samenwerking

Een wellnessbeleving in je tuin? Het kan, en samen met GEOblauw uit Rumst bewezen we dat maar al te graag. Voortaan vind je in hun demotuin één van onze pod-sauna’s. En dat in combinatie met hun prachtige ecologische zwemvijvers, is ontspanning ten top. 

Een buitensauna in Belgisch weer 

Naast hun natuurlijke mooie uitstraling zijn onze pod-sana’s ook robuust. Het Canadese cederhout is bestand tegen ons Belgisch klimaat: hete zomer, koude winter, en natte herfst. En nog een troef van dat hout? Het geurt heerlijk naar de Canadese bossen. Bijna een natuurlijke aromatherapie als je ’t ons vraagt. 

Een sauna die opgaat in het geheel 

De pod-sauna die we in de demotuin in Rumst plaatsten, is niet zomaar gekozen. Hij past perfect in het tuinplaatje. Zowel in het landschap als bij de vernieuwde zwemvijver. Want die werd door GEOblauw van hout voorzien – ja, onder water – dat dezelfde uitstraling heeft. Zo kiezen ze voor een duurzame aanpak met een natuurlijke look. 

Iets voor jouw tuin? 

Van stadstuintje tot landschaps- of zelfs parktuin: bij ons vind je een sauna die bij én in je tuin past. Ook iets voor jou? Kom eens langs in onze showroom en kijk van welke sauna je al helemaal warm wordt. Tot snel!