Dubbel wellnessplezier met zicht op rustgevend groen

Toen de bewoners van deze landelijke villa in Putte kozen voor de heraanleg van hun tuin, besloten ze meteen voor een wellness-upgrade te gaan. Het resultaat? Een poolhouse met sauna die uitkijkt op weelderige schakeringen van groen én een jacuzzi in de frisse buitenlucht. Ontspannen na een drukke dag kan hier in elk seizoen

Eén met de natuur

Voor de aanleg van de nieuwe parktuin tekende tuinarchitectuur Joos. Hun visie? Elke tuin moet een evenwicht vinden tussen de wensen van de klant, de aanwezige architectuur en de omgeving. Een filosofie waarin ook Abisco zich volledig kan vinden. Dankzij een vlotte samenwerking kwam een harmonieus geheel tot stand, waarbij de sauna in de poolhouse dankzij de grote ramen een weids panoramazicht biedt op de omliggende natuur.

Even ontsnappen ... en ontspannen

Om te ontsnappen aan alle dagelijkse beslommeringen is deze sauna de ideale plek. Dankzij de banken met afgeronde hoeken op twee verdiepingen ontspan je er in alle ruimte en comfort. Ook de keuze voor brede, lichtgekleurde alderhouten planken draagt bij aan de serene uitstraling. Heerlijk toch, zo binnenkomen in een oase van rust?

Gebruikscomfort in alle eenvoud

Als saunakachel kozen de bewoners voor de Tylö Expression. Ook hier ging de voorkeur duidelijk naar strakke lijnen, een uitgepuurd design, en gebruikscomfort. De Tylö-kachels behoren tot de snelst opwarmende ter wereld, en de saunastenen zorgen voor een optimale verdeling van de warmte in de ruimte. Ook de automatische watertoevoer is mooi meegenomen. Mag het nog een tikje intenser zijn? Met een opgietemmer voeg je zelf stoom toe naar keuze.

Awardwinnend design

Dankzij z’n strakke design won dit model overigens de internationale Red Dot Design Award: zo zet hij eigenhandig een nieuwe standaard voor de uitstraling van een saunakachel. Naast zwart bestaat de Tylö Expression ook in de kleuren koper en champagne. Aan jou de keuze …

Ook heerlijk tot rust komen in je eigen buitensauna? Vraag je offerte aan.