showroom abisco

Opening wellness-seizoen bij Abisco

Tijdens de Abisco opendeurdagen regent het feestelijke wellness-promoties

Genieten met een hapje en drankje

Bezoek onze showroom tijdens de Abisco-opendeurdagen in september en oktober. Samen vieren we de start van het wellness-seizoen – met een natje en een droogje. Je ontdekt alle nieuwigheden, en geniet tal van voordelen.

Je bent welkom in onze showroom van 10 tot 16 uur op:

 • zaterdag 22 en zaterdag 29 september
 • zaterdag 6 en zaterdag 13 oktober

Abisco nv
Partner in wellness
Heiveldekens 5
B-2550 KONTICH
Tel. 0032 3 201 25 40

najaarsactie

Uw feestelijke najaarsvoordelen

10% korting

Ontspannen en gezond de winter door? Dan zijn een stoomdouche, sauna- of infraroodcabine je beste bondgenoten. Je nieuwe wellness-plekje helemaal naar je hand zetten? Vraag je hier kortingsbon aan, bezoek onze showroom tijdens de opendeurdagen en geniet 10 % korting op alle geuren, accessoires en onderhoudsproducten.

Geldig bij aankoop van alle accessoires, onderhoudsproducten en geuren van 22 september t.e.m. 13 oktober.

showroom inside

Super voordelen sauna en stoomdouche

Klaar om een sauna of hammam bij je thuis te plaatsen? Bezoek onze showroom tijdens het onze opendeurdagen. Je krijgt een deskundig antwoord op al je vragen. En: maar liefst drie super startersvoordelen bij aankoop van je stoomdouche,infrarood-, of saunacabine:  

 • een verlengde garantie van vijf jaar op Tylö-onderdelen
 • gratis plaatsing
 • en een startersset ter waarde van 250 euro
showroom abisco

Win een wellnessweekend of aroma-abonnement

En alsof dat niet volstaat, kun je prachtige prijzen winnen. Vraag tijdens de opendeurdagen je vrijblijvende offerte aan voor een stoomdouche, sauna- of infraroodcabine. En maak kans op een gratis jaarabonnement op onze geuren collectie* of een een luxueuze wellness ervaring bij Oxygen in Kampenhout.

showroom abisco

*ACTIEVOORWAARDEN
Wellness Winactie
 • voorwaarden deelname: de wedstrijd is voorbehouden aan iedereen die in de Abisco-showroom een offerte aanvraagt voor een  stoomdouche, infrarood-, of saunacabine, en dit tijdens de opendeurdagen op 22 en 29 september en 6 en 13 oktober 2018. De offerte is vrijblijvend, het winnen van de wedstrijd is niet verbonden aan het al dan niet ondertekenen ervan. Om kans te maken op de prijzen, moeten deelnemers – naast het aanvragen van een offerte – de schiftingsvraag correct beantwoorden: “Hoeveel offertes ontvangt Abisco gedurende de actieperiode?”
 • de prijzen:
  • jaarabonnement geurencollectie: 1 geur per maand naar keuze
  • Luxe wellness-ervaring bij Oxygen, Kampenhout
10% KORTING OP GEUREN / ONDERHOUD / ACCESSOIRES
 • Op 22 en 29 september en 6 en 13 oktober 2018 genieten bezoekers aan de Abisco-showroom tien procent korting op de geurencollectie, onderhoudsproducten en accessoires. Om van deze korting te genieten, legt de bezoeker een geldige kortingsbon voor. Die ontving hij of zij van Abisco via e-mail of via de online actiepagina op abisco.be – na het online invullen van zijn/haar gegevens.
 • Er gelden geen minimale  of maximale aankoopwaarden.
 • De korting geldt niet op artikelen die tijdens de opendeurdagen al in promotie staan.
STARTERSVOORDELEN

Iedereen die tijdens de opendeurdagen op 22 en 29 september en 6 en 13 oktober 2018 in de Abisco-showroom een stoomdouche,infrarood-, of saunacabine aankoopt, ontvangt een gratis starterspakket, ter waarde van 250 euro. Dit starterspakket houdt de volgende zaken in: 

 • Sauna: Emmer, lepel, hygrometer, thermometer, 3 geuren 250 ml, zandloper, 2 hoofdsteunen, slippers
 • Stoombad: Complete set geuren volledig aanbod, slippers
 • Infrarood: Ergonomische rugsteun per persoon, geurschaaltje, 3 geuren 250 ml, slippers