<Terug naar Infrarood

Infraroodcabine

Alle 12 resultaten worden getoond

Over Infraroodcabine

Abisco is dé specialist in kwalitatieve infraroodsauna’s en toebehoren. We bieden verschillende mogelijkheden: een complete cabine of een infraroodsauna die volledig op maat wordt gemaakt voor jouw ruimte.

Een infraroodcabine kopen? Bekijk hieronder al onze complete cabines of contacteer ons voor een offerte voor jouw infraroodcabine op maat. In onze toonzaal in Kontich kan je verschillende infraroodsauna’s bekijken.

 
Infraroodcabine kopen
 

Voordelen van een infraroodcabine

Er zijn heel wat redenen om een infraroodsauna in huis te halen:

  • Er is nagenoeg geen opwarmtijd nodig, een infraroodcabine kan je onmiddellijk gebruiken. De lucht in de cabine hoeft immers niet heet te zijn om van de voordelen van een infraroodsauna te kunnen genieten.
  • Infraroodstraling werkt ontspannend.
  • Het helpt tegen spierpijn.
  • Het hart en de bloedvaten worden er sterker door.
  • Je spanningshoofdpijn vermindert.
  • Het afweersysteem versterkt.
  • Infraroodstralen reinigen de huid.

Verschillende soorten infraroodstralers

Een infraroodsauna werkt met infraroodstralers. Er zijn verschillende opties, elk met hun eigen voordelen: korte, middellange en lange golf.

Luxueuze infraroodcabines van Tylö

De Tylö Prime+ infraroodcabines roepen hetzelfde gelukzalige gevoel op als zonnebaden. Het CarbonFlex-verwarmingssysteem en de grote infraroodpanelen zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt in bank-, muur- en vloersecties.

Naast de voordelen voor de gezondheid biedt deze reeks ook heel wat luxueuze snufjes, zoals een geluidsinstallatie met bluetooth-verbinding. De luidsprekers zijn zo ingewerkt dat ze verdoken zijn.

Een handige touchscreen-bediening is inbegrepen. Alle modellen zijn uitgerust met een systeem voor kleurentherapie, leesverlichting en sfeervolle indirecte verlichting, geurverdamper, bankverwarming en vloerverwarming.

Zeven modellen complete cabines

Er zijn zeven modellen van Tylö Prime+ beschikbaar. Ze zijn allemaal geschikt voor één tot vier personen.

Vijf van de cabinemodellen (Tylö Prime+ 99, Tylö Prime+ 1210Tylö Prime+ 1611

Tylö Prime+ 1811Tylö Prime+ 1814) hebben een ingang vooraan en twee modellen hebben een hoekingang (Tylö Prime+ 1313/c en Tylö Prime+ 1515/c).

De infraroodcabines van Tylö zijn gemakkelijk te monteren. De muursecties zijn gemakkelijk vast te zetten dankzij een eenvoudige montageformule met een klik-in-sluiting.

De sluiting is mooi weggewerkt en dus niet zichtbaar aan de buitenkant. De infraroodsauna’s worden klaar voor gebruik geleverd en kunnen rechtstreeks met een standaardstekker worden aangesloten.

Infraroodcabine op maat

Als je jouw ideale infraroodcabine niet vindt in dit gamma, kan je kiezen voor een infraroodsauna op maat. Abisco maakt die dan volledig naar jouw wensen en volgens jouw budget.

Abisco biedt alleen infraroodcabines van topkwaliteit, die uitgerust zijn met moderne en luxueuze snufjes. Je kan daar zelf zo ver in gaan als je wil. Heb je speciale wensen voor je infraroodsauna? We bekijken samen de mogelijkheden om de cabine van je dromen te realiseren.

Een infraroodsauna gebruiken

Een infraroodcabine hoeft niet op te warmen zoals een klassieke sauna met kachel. De stralers geven onmiddellijk warmte af, die rechtstreeks inwerkt op de spieren. De aangeraden tijd om in een infraroodcabine door te brengen is 15 minuten als het om korte-golfstralen gaat, en 45 minuten als de cabine lange-golfstralers heeft.

Interesse in een infraroodcabine? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.