Een sauna bedienen via smartphone of tablet? Het kan!

21 juli 2020 - Sauna

Vandaag de dag kan je zowat alles bij je thuis bedienen via je smartphone of tablet: verwarming, rolluiken, televisie,… Dankzij het Zweedse topmerk Tylö kunnen we nu ook de sauna aan dat lijstje toevoegen. Het nieuwste bedieningspaneel voor sauna’s kan gekoppeld worden aan een app, waardoor je jouw sauna vanop afstand kan laten opwarmen.

Hoe werkt het?

Je sauna bedienen via een mobiel toestel is heel eenvoudig met het Elite-bedieningspaneel. Je sluit het paneel eenvoudigweg aan op je wifi-netwerk en downloadt de app Wellaccess op je smartphone of tablet (zowel voor iOS als Android). Als beide met hetzelfde wifi-netwerk verbonden zijn, kunnen ze met elkaar communiceren.

Met het Elite-bedieningspaneel kan je niet alleen een sauna bedienen, maar ook een stoombad.

Sauna voorverwarmen

De voordelen van mobiele bediening laten zich raden. Zo kan je vanuit je zetel, vanop de loopband of zelfs vanuit je bed de sauna of het stoombad al op voorhand laten verwarmen.

Verlichting of muziek

Is je sauna ingericht met extra verlichting, een ventilator of een geurverspreider? Dan koppel je de sauna-uitrusting eenvoudigweg aan het bedieningspaneel . Daarna regel je de verlichting of de geur in je saunacabine vanop je mobiele apparaat.

Sauna in professionele omgeving

Ook voor sauna’s of stoombaden in hotels, sportclubs en wellnesscentra is bediening via smartphone of tablet een ideale oplossing. Het personeel aan de receptie kan vanop afstand de cabines in- en uitschakelen, of op bepaalde tijdstippen de verlichting en de temperatuur aanpassen. En dit zonder dat ze zich moeten verplaatsen.

Zelf je sauna vanop afstand bedienen?

Wil je zelf genieten van de voordelen van de mobiele bediening van je sauna? Bekijk hier de specificaties van het Elite-bedieningspaneel of kom eens kijken in onze showroom.

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood

BEKIJK REALISATIES