Energiebesparende sauna met stand-by functie

26 juli 2020 - Sauna

Een openbare sauna garandeert elke dag een hoop mensen. Hij is niet constant in gebruik, maar staat altijd klaar. Als u wilt dat de sauna de hele dag warm blijft, kan de energierekening snel oplopen. Dankzij de stand-by functie krijgt uw sauna geen tijd om af te koelen en geniet iedereen van de ideale temperatuur.

Hoe werkt de stand-by functie van het Elite bedieningspaneel?

Abisco biedt u het TyloHelo Elite bedieningspaneel met energiebesparende stand-by functie. Dankzij deze functie is uw sauna altijd klaar voor de komst van gasten. Druk gewoon op de knop en de sauna warmt op tot de gewenste temperatuur. Na uw sessie koelt hij af tot de gewenste temperatuur.

Bespaar energie met TyloHelo

Wilt u een energiezuinige saunabeleving bieden? Kies dan voor TyloHelo. Het merk heeft allerlei energiezuinige oplossingen.  Hier zijn enkele voordelen voor uw TyloHelo binnensauna:

1.   Warmt snel op

Uw kachel warmt dubbel zo snel op dankzij het unieke dubbele kamerontwerp van uw sauna.

2.      Spaarstand

Als de sauna de gewenste temperatuur heeft bereikt, hoeft u hem niet meer uit te zetten, want uw kachel heeft een spaarstand. Dit betekent dat u gedurende de sauna de juiste temperatuur behoudt. Maar uw kachel verbruikt slechts zoveel energie als nodig is om de temperatuur te handhaven, waardoor u tot 30% op uw energieverbruik bespaart.

3.      Stand-by functie wanneer de sauna niet bezet is

U stelt de tijd in waarop de sauna niet actief is. Tijdens deze tijden hoeven uw gasten alleen maar op een knop te drukken om de temperatuur te verhogen. Uw sauna zal sneller de gewenste temperatuur bereiken. Bovendien bespaart u met deze functie tot 30% op uw energierekening.

Wilt u genieten van een energiebesparende sauna?

Wilt u uw klanten of uzelf een unieke saunabeleving bieden? Installeer een TyloHelo sauna! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom.

Finse sauna kopen?

Ga je graag in de sauna of het stoombad wanneer je maar wil? Dan is een eigen sauna cabine bij je thuis een ideale oplossing. Bij Abisco bent u aan het juiste adres. Bezoek onze sauna showroom in Kontich nabij Antwerpen, of bekijk het aanbod op de website.

Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires

SHOP SAUNA'S

Bekijk foto’s van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood

BEKIJK REALISATIES