Nieuwe badkamer? Nieuwe sauna

Tijd voor een nieuwe badkamer? Denk dan net zoals deze klanten ook eens aan een extra stukje comfort: een sauna. Want ook al leek er op het eerst gezicht geen plek voor te zijn, toch past deze nieuwe sauna perfect in de gerenoveerde badkamer. Compact en comfortabel.

Hoe ziet de ideale badkamer eruit?

Da’s voor iedereen anders. Groot of klein, strak of landelijk, marmer, hout, mozaïek, … Maar één ding is voor iedereen hetzelfde: comfort. Een badkamer moet een aangename plek zijn waar je tot rust komt. En dat comfort staat – letterlijk – centraal in deze badkamer: de sauna. Erachter bevindt zich de ruime inloopdouche, ernaast het toilet en het lavabomeubel. Een uitgekiend grondplan zodat alles zijn plaats krijgt.

Warmte achter glas

Waarom een grote glazen zijde aan de sauna? Het trekt je blik naar deze comfortabele plek én het geeft de badkamer een ruimer, opener gevoel. Het ingewerkte ledlicht zorgt voor een gezellige gloed en het elzenhout geeft een warme touch. Ideaal om even helemaal weg te zijn van alle drukte.

Nog meer genieten

Voor dit project plaatsten we een standaard sauna op maat van de nieuwe badkamer. Maar voor de eigenaars mocht het toch nog ietsje meer zijn … Ze kozen voor extra infrarood om het hele lichaam te ontspannen, een losstaande saunabank zodat ze kunnen kiezen waar ze zitten, én ingebouwde luidsprekers die ze met hun smartphone kunnen bedienen. Van genieten gesproken.

Mooie samenwerking, mooi resultaat

Deze prachtige badkamer is het resultaat van een fijne samenwerking tussen verschillende experts. Badkamerrenovatie Van Goethem, Sterck nv, Engels Surfaces, BMB Bouwmaterialen, Woodmonkey Photography en Abisco. Ja, vele handen maken licht – en kwalitatief – werk.