Juliana hotel: vijf sterren én een sauna van Abisco

Het Juliana Hotel Brussels draagt gastvrijheid hoog in het vaandel. Dat merk je aan het genereuze personeel, de prachtige setting en … de schitterende wellness. Wanden van halfedel Braziliaans blauw marmer, een muurfresco van Murano-glasmozaïek, een cardio-fitnessruimte. Alles is er om de gasten ongestoord te laten genieten. Dus ook een stijlvolle hamam en sauna.

De wellness, een prachtig geheel

Als je in de lift op het knopje -1 drukt, kom je in een wereld van wellness terecht. Het turquoise zwembad springt direct in het oog. Maar ook de tekeningen die geïnspireerd zijn op Le Corbusier vallen op. Je weet niet waar eerst kijken. Maar wat je ziet, ziet er prachtig uit.

Samenwerking met Abisco

Voor de sauna koos het Brusselse hotel om samen te werken met Abisco. Het resultaat? Een sauna op maat waarin niks ontbreekt voor een heerlijke sauna-ervaring. Sfeervol indirect licht, natuurlijke berkenstronken en licht espenhout vormen de basis. Ook het subtiele lijnenspel van lichte planken en donkere naden geeft een rustige uitstraling. En de opgietsaunakachel van Tylö maakt het helemaal af.

Vakmanschap in de hamam

Duizenden kleine steentjes. De hamam in het Juliana Hotel is een schoolvoorbeeld van een traditionele hamam. Met één druk op de knop genieten de gasten hier van een zalig stoombad. De verlichting? Mooi verwerkt achter een massief stuk marmer. Dat creëert een niet te fel licht en een geborgen sfeer. Een ideale plek om tot rust te komen, al zeggen we het zelf.