Sauna: genieten en pijn bestrijden

De wens van dit koppel uit Moerbeke-Waas? Een sauna die spierpijn verzacht en ergonomisch perfect is afgesteld op hun maat. En natuurlijk ook: die mooi gedesigned is, zowel vanbinnen als vanbuiten. Abisco ontwierp en bouwde de sauna met oog voor detail en het nodige comfort.

Ergonomisch én stijlvol

Een sauna die vooral gericht is op ontspannen en spierpijn verminderen, dat was het doel. Daarom ontwierp Abisco unieke ergonomische ligbanken, perfect afgestemd op het lichaam van de klanten. En om hun spieren nog meer te ontspannen kozen we voor infraroodstralers aan het plafond. Die hebben een bevorderende werking op onze spieren en zorgen voor een goede doorbloeding van ons lichaam.

Een intense saunabeleving

Naast de infraroodfunctie van deze sauna kozen we voor de mooie Tylö Expression saunakachel. De saunastenen vormen hier een belangrijk onderdeel van de sauna: ze zorgen voor een optimale verwarming. Wist je dat de saunakachels van Tylö de snelst opwarmende kachels ter wereld zijn? Zo genieten de bewoners sneller van hun ontspannende momenten.

Een mooie kijk op rust en ontspanning

De sauna bevindt zich centraal in huis en je passeert er meermaals per dag. Reden te meer om er een echte eyecatcher van te maken, met om te beginnen een elzenhouten afwerking die het geheel een rustige sfeer geeft. Daarnaast bestaat de voorkant van de sauna enkel uit glas: geen houten frames, maar wel mooie kijk op de sauna en een prachtig zicht op de achterliggende velden.