Op vakantie in eigen tuin

Onze dag zit vol vermoeiende spanning: werken, e-mails, nieuwsberichten, altijd bereikbaar zijn … Door die drukte ligt stress dan ook voortdurend op de loer. Deze drukbezette mensen uit de groene rand rond Brussel vroegen Abisco om hun grote tuin te voorzien van de nodige ontspanning.

Luxesauna op maat in kwaliteitsvol cederhout

Bij mooi weer biedt de tuin meer dan genoeg ruimte om te relaxen. En als het slecht weer is? Dan doen de bewoners dat gewoon binnen, in hun ontspanningsruimte: ze lezen een goed boek of … vlijen zich neer in hun nieuwe cederhouten luxesauna. Abisco bouwde hem helemaal op maat van het gezin en integreerde hem stijlvol in de houten chalet. Op die manier toverden ze deze houten constructie om tot een ware privéwellness.

Genieten van het moment

Even het huis uit gaan, dat volstaat vanaf nu voor dit gezin om te ontsnappen aan de drukte van de dag. Veel of weinig vrije tijd? Maakt niet uit: de tijd die ze hebben kunnen ze nu kwalitatief en ontspannend doorbrengen in hun nieuwe sauna. Want zo’n heerlijk heteluchtbad doet veel zorgen smelten als sneeuw voor de zon.