Warmte als medicijn

Een saunabeurt heeft op veel mensen een ontspannend effect. De comfortabele warmte, een subtiele houtgeur, het even weg zijn van de wereld, … En voor sommigen kan daar nog een ander heilzaam effect aan toegevoegd worden: verlichtend voor spierpijn.

Nood aan infrarood

Voor deze klant plaatsten we een medische infraroodcabine op maat. Het effect? De full spectrumstralen hebben meer dan enkel een oppervlakkig effect. Ze dringen diep door en warmen je hele lichaam op. Meer nog: de stralen bevorderen je bloedcirculatie en kunnen pijnen helpen verlichten.

Overal warmte

Om ervoor te zorgen dat de eigenaars van deze nieuwe sauna zo dicht mogelijk bij de infraroodstralers zitten, voorzagen we dunne latjes aan de rug. Zo kunnen ze comfortabel achteroverleunen en genieten van de warmte. En om van kop tot teen warmte te voelen, plaatsten we extra beenstralers, voor een nog groter ontspannend effect.

Helemaal klaar voor ontspanning

Deze infraroodsauna zorgt voor comfort, en dan bedoelen we ook op vlak van gebruiksgemak. De magnetisch sluitende deuren, de doorlopende vloer, de afgeronde neuzen van de elzenhouten banken, de opbergruimte boven de sauna, … allemaal details die de ervaring nóg zaliger maken.