Kroontje op het hotel

De Crowne Plaza hotels staan bekend voor hun gastvrijheid, comfort én wellness. Ja, want in het torenhoge hotel in Antwerpen vind je - naast 262 kamers, een gezellig restaurant, vergaderzalen, een zwembad en een fitness – nu ook een gloednieuwe sauna en hammam van Abisco.

Tijd voor vernieuwing

“Ik werk hier al 40 jaar”, zegt Luc Westerlinck, chief engineer en safety advisor van het Crowne Plaza hotel in Antwerpen. “En de wellness? Die is hier al 30 jaar. In al die tijd werd hij wel eens opgesmukt, maar nu was het tijd voor een grondige vernieuwing. Een collega vertelde me over de goede ervaringen die hij had met Abisco, dus toen ik daar ter plekke was voor saunabenodigdheden – het is niet veraf – sprak ik meteen ook af voor dit renovatieproject.

Het project is perfect verlopen. Alle gemaakte afspraken werden stuk voor stuk nagekomen.

Communicatie is key

“Waarom het zo vlot liep? Omdat de salesmensen bij Abisco niet gewoon verkopen en klaar. Ze waren erbij vóór en tijdens de uitvoering van het project én bij de oplevering.” Het team van Crowne Plaza wou zelf voor de afbraak zorgen, dus werden er duidelijke afspraken gemaakt zodat ze wisten wat en hoe. “Zelfs op zaterdag kwam er iemand van Abisco langs om te kijken of we alles correct hadden voorbereid. Zo konden we de maandag erna met een gerust hart starten.”

Een rustgevend geheel

“De vroegere hammam was er eentje uit kunststof,” vertelt Luc Westerlinck, “maar tijdens de verbouwingen kozen we ervoor om hem dubbel zo groot te maken.” De nieuwe hammam past door de mozaïek ook veel beter bij het bestaande Octopus Zwembad. Zo voelt het meer als één stijlvol en rustgevend geheel aan.

Ruime sauna voor veel comfort

Naast de nieuwe hammam is er ook een nieuwe ruime sauna. Deze traditionele sauna biedt zit- en ligplaatsen voor genoeg gasten: iedereen kan dus genieten van een heerlijk heteluchtbad. De gasten bepalen zelf op welk van de drie niveaus ze zich neerleggen en kiezen zo ook hoe warm ze willen gaan. En ook een heerlijke opgiet mankeert hier niet. Je leest het: pure wellness.

Referenties nodig? Laat iets weten en kom langs: we vertellen je graag hoe vlot het bij ons ging.

Binnenkort ook eens naar Antwerpen?

Een fijne atmosfeer, de goede ligging en een uitzicht op de unieke skyline van Antwerpen: dat maakt van dit Crowne Plaza hotel de uitgelezen ontmoetingsplaats. Werken of relaxen? Allebei welkom, en zeker ook in de sauna en hamam van Abisco. Wie weet is er nog wel een kamer vrij in het Crowne Plaza Antwerpen?