Wellness onder een rieten dak

Net over de taalgrens vind je het Waals-Brabantse Lasne. Een groene omgeving die ideaal is om tot rust te komen, zeker als je er languit kan relaxen aan dit prachtige poolhouse. En aan de binnenkant? Nog meer ruimte om te genieten van comfort, daar zorgde Abisco voor met een traditionele sauna en hammam.

Even stoom aflaten

Wat is er heerlijker dan compleet zen te worden in warmte en stoom? Dit gezin kan hiervoor terecht in hun nieuwe, ruime sauna en in de aanpalende hammam. Met een simpele druk op de knop – of op hun smartphone – brengen ze de ruimte op temperatuur én zetten ze een heerlijk muziekje op. Zalig, toch?

Elk detail telt

Van de doorlopende natuurstenen vloer tot de hammam in microtopping, en van de boogvormige deuren uit geborsteld koper tot de indirecte sfeerverlichting in de sauna … elk detail zorgt ervoor dat dit ontwerp luxe en rust uitstraalt. Een detail dat je niet zal zien? De technieken. Die zitten slim verscholen achter de spiegel in het halletje. Proper afgewerkt door interieurinrichter Obumex.

 

 

Ruimte om te ontspannen

Als de plaats er is, is het zeker aangenaam om wat meer ruimte te nemen in je sauna. Bij deze creatie is er meer dan voldoende plek rond de saunakachel en zijn de banken uit thermo alder extra breed. Het geheel voelt op die manier nog spatieuzer aan zodat je nog makkelijker tot rust komt.