Schelde 21, wonen in luxe

Op een van de beste locaties van Antwerpen vind je Schelde 21: een exclusieve residentie met 109 prestigieuze assistentiewoningen, ontworpen door sterarchitect Vincent Van Duysen. In de privacy van hun eigen woning, genieten de bewoners hier toch van de sfeer van een luxehotel: lounges, een restaurant, schoonheids- en kapsalon, zwembad én … wellness natuurlijk. Voor dit laatste vroeg bouwfirma BAM Interbuild aan Abisco om de senioren pure luxe aan te bieden.

Toparchitectuur vraagt om topkwaliteit

Architect Vincent Van Duysen zegt over zijn realisatie: “Ik hou van elimineren, het uitpuren van bepaalde vormen tot de essentie. Schelde 21 straalt ook sereniteit uit door het gebruik van rustige materialen.” En dat is exact wat Abisco voor de wellness ook deed: rust en puurheid uitstralen door zuivere materialen te gebruiken en geen overbodige versieringen toe te voegen. Licht essenhout, zachte verlichting en een strakke Tylö saunakachel van Scandinavische topkwaliteit.

Genieten, zowel buiten als binnen

De ligging van Schelde 21 is prachtig, net als de natuurstenen gevels, het ruime zonneterras, en het panoramische zicht op de Antwerpse Schelde. Maar ook de faciliteiten in de residentie stralen pure klasse uit: lounges om vrienden te ontvangen, een toprestaurant om samen te dineren, een overdekt zwembad met sauna en massageruimte. Kortom alles wat je nodig hebt om van het leven te genieten.