Op saunagenot staat geen leeftijd

Een iets ouder koppel uit Sint-Job-in-‘t-Goor wilde van hun nieuwe badkamer een plek van rust en ontspanning maken. Ze kozen een ruim ligbad, lichte kleuren én vroegen Abisco om een moderne sauna op maat te integreren in hun droombadkamer. Zo werd hun badkamer in één klap een heuse wellnessruimte.

Hun sauna: één met de badkamer

Klassiek of modern, groot of klein, veel of weinig licht: bij Abisco vinden we voor iedereen een gepaste sauna-oplossing. Hier in Sint-Job waren de wensen duidelijk en kozen we voor een volledige voorkant van glas, dus zonder houten profielen die het zicht belemmeren. Resultaat? Eén mooi geheel. Dankzij de passende banken in abachi met afgeronde neus en de elzenhouten wanden straalt deze badkamer één en al rust uit.

Water en warmte zorgen voor een aangenaam klimaat

Voor wie niet houdt van de hoge temperaturen van een sauna is infrarood een aangename optie. Maar daarnaast koos dit koppel ervoor om hun sauna uit te rusten met een combi-saunakachel: die kan de warmte temperen en de luchtvochtigheid stimuleren. Zo genieten ze naast een traditionele sauna ook van een stoomsauna en kruidensauna. Goed voor je ademhaling én voor je huid.