Genieten van je sauna? Dat kan elk seizoen

Een eigen sauna, die kan je het hele jaar door gebruiken. Dat geldt ook voor deze familie uit Sint-Niklaas. Zij vroegen Abisco een sauna te bouwen die binnen en buiten met elkaar verbindt. Na de sauna geniet je in de winter binnen verder in de lounge, en ’s zomers buiten op het terras of in het zwembad.

Ruimte voor ontspanning

De werkweek is druk, het weekends vaak hectisch. Die overvloed aan inspanning compenseren deze mensen met voldoende ruimte voor ontspanning. Relaxed hangen in de loungezetel, rustig iets drinken aan de bar en dan … heerlijk genieten in de sauna. Je loopt er binnen langs de frameloze deur en weer buiten langs een tweede deur aan de buitenkant. Zo kan je een verfrissende duik nemen in het zwembad, of toch kiezen voor een verkwikkende douche binnen.

Stijl en champagne

Deze sauna op maat straalt stijl en klasse uit. De glazen wanden met getinte ruiten zorgen voor wat privacy én geven een prachtig zicht op de tuin. Licht hout aan de binnenkant van de sauna en in de ontspanningsruimte creëert dat traditionele saunagevoel. En als finishing touch: de stijlvolle champagnekleurige Tylö Expression kachel. Op deze manier geniet deze familie met alle zintuigen van een heerlijk warmeluchtbad.